Vrijwilliger zijn?

Vind je vacature.

Belcrum Beach

Veilingkade 12A 4815 HC Breda http://www.belcrumbeach.nl

Belcrum Beach is het stadsstrand van Breda gelegen op het Haveneiland in de wijk Belcrum. Wij zijn begonnen in 2013 op deze unieke locatie in Breda. Ons strand werkt met drie beheerders en een groot aantal vrijwilligers voor bar, onderhoud, programmering sponsoring en tuin.

Een plek om te relaxen met een drankje en een hapje, genietend van de zon, gezellig kletsen met je vrienden, luisterend naar muziek van een band of  DJ, soms in een festival setting. Kinderen die kunnen spelen in het zand of mee kunnen doen aan speciale kinderactiviteiten.

Belcrum Beach is gevestigd aan het einde van de Veilingkade achter Pier 15 en op loopafstand van station Breda. Parkeren kan aan de Veilingkade. Een fietsenstalling is bij de ingang van ons strand.

Vacatures

ACTIVITEITENBEGELEIDERS VOOR KINDERACTIVITEITEN OP STADSSTRAND

Activiteitenbegeleiding en recreatie

Hou jij van: Ongedwongen sfeer Kinderen Zon en strand Leuke knutselactiviteiten, spel en sport Ben je enthousiast? Heb je tijd op woensdagmiddagen? Dan ben jij...lees meer ›

Word jij een van onze Beach helden?

Horeca en catering

Belcrum Beach is het meest unieke stukje van Breda en werkt alleen met vrijwilligers, actief verdeeld over een aantal groepen: Onderhoud, bar, tuin, programmering, horeca en...lees meer ›