SPORTCAFÉ 2020

Thema: De toekomst van de sportaanbieder in Breda

Het Bredaas Sportcafé is ieder jaar een terugkerend (kosteloos) evenement waarbij sportaanbieders elkaar ontmoeten. Helaas zit een fysieke ontmoeting/ bijeenkomst vanwege corona er dit jaar niet in. Het Sportcafé 2020 vindt daarom online plaats. Maar niet getreurd, ook dit jaar belooft het Sportcafé een bijzondere avond te worden vol inspiratie.  

Het Sportcafé staat dit jaar in het teken van de toekomst van de sportaanbieder. 2020 was een bewogen jaar. Met veel bewondering hebben we gezien hoe jullie om zijn gegaan met alle (corona)-uitdagingen die op jullie pad kwamen. Graag zouden we met jullie kort terug willen kijken op het afgelopen jaar, om dan vooral vooruit te kijken naar de komende jaren. 

Hoe gaan sportaanbieders om met de gevolgen van de crisis. Op de korte termijn, maar zeker ook op de lange termijn? Verder willen we tijdens deze avond vooral ook de coronaperikelen even achter ons laten. Daarom willen we het ook hebben over kansen voor sportaanbieders en kijken naar manieren waardoor je als aanbieder vitaal en toekomstbestendig blijft. Tijdens deze avond komen verschillende gastsprekers online om ieder vanuit een eigen visie en achtergrond ervaringen, tips, inspiratie en relevante informatie te delen. Uiteraard is er (digitale) ruimte voor discussie en interactie.  
 
Met ons Sportcafé willen we allereerst onze waardering voor jullie inzet (in 2020) uitspreken en jullie vernieuwende (positieve) inzichten geven over de toekomst van de sport en de sportaanbieder in Breda. Zien we jullie op ons beeldscherm op 7 december?  

Gastsprekers

Daan Quaars
Wethouder Sport
Gemeente Breda 

Arno Hermans
Meest verbonden sportstech persoon in Nederland
Sport eXperience 

Janine van Kalmthout
Drs. Onderzoeker Sportaanbieders
Mulier instituut 

Justin Goetzee
Algemeen directeur/ project manager
FC Eindhoven/ CM Sport  

Datum & tijd

Maandag 7 december 2020 (‘Nationale Vrijwilligersdag’)
19:00 uur – 20:30 uur

Locatie

Online, via Microsoft Teams  
Toegang wordt verleend per mail op de dag van het event. 

Inschrijven en deelname

Bredase sportbestuurders en vrijwilligers zijn op maandag 7 december 2020 van harte welkom om deel te nemen aan het online Sportcafé.

  • Het programma start om 19.00 uur.
  • Inloggen is mogelijk vanaf 18:45.
  • Om 20.30 uur is het event afgelopen.
  • Schrijf jij je in? Dan gaan we er van uit dat je het gehele Sportcafé aanwezig bent.
  • Meerdere personen van één sportverenging mogen meedoen! Wel dient iedereen zich individueel aan te melden.
  • Aanmelden kan tot donderdag 3 december.  
Inschrijven Sportcafé
Om jullie te waarderen voor de inzet van het afgelopen hectische sportseizoen willen wij jullie graag een lekkere versnapering aanbieden. Let op: dit wordt bezorgd op het (woon)adres dat je hieronder invult.
Scroll naar top
X
X
X