Vacatures plaatsen

Kan jouw vrijwilligersorganisatie of sportvereniging wel wat hulp gebruiken? Plaats dan jouw klus in de Vacaturebank! Hoe je dat doet en hoe je het best een vacaturetekst kan schrijven, vertellen we je hier!

 

Vacaturetekst schrijven

Natuurlijk is het doel uiteindelijk om een passende vrijwilliger te vinden. Maar wist je dat dit ook te maken heeft met de vacaturetekst? Om daarin te ondersteunen is er een handleiding en zijn er een aantal tips beschikbaar. 

Probeer in je achterhoofd te houden waarom mensen vrijwilligerswerk doen, wat de vrijwilliger van nu zoekt en hoe je jouw taken kan laten aansluiten. Daarna ga je aan de slag met de vacaturetekst. Zorg dat een vacature kort, duidelijk en volledig is en probeer persoonlijk en actief te schrijven. Hoe je dat doet? Dat leggen wij je hier uit.

Daarnaast is er een hier een stap-voor-stap document beschikbaar dat jij kunt doorlopen bij het plaatsen van een vacature. Ook geven we je hierin een aantal handige tips om de vacatureteksten net duidelijker en passender te maken!

 

Vacature plaatsen

Een vacature plaatsen kun je doen nadat je een profiel hebt aangemaakt voor jouw vrijwilligersorganisatie of sportvereniging. Klik hier om dit te doen.
Heb je al een profiel én ben je al ingelogd? Dan kun je hier een vacature plaatsen.
Lukt het niet? Dan kun je hier nog meer informatie vinden.