Voor wie?

Vrijwilligers uit de gemeente Breda? Die zijn van harte welkom voor alle workshops, cursussen, trainingen en themabijeenkomsten van MOOIWERK.

 

Vrijwilligers en mantelzorgers

Het aanbod is vooral bedoeld voor jullie! Deelname is dan ook gratis. Soms wordt er een bijdrage gevraagd om de kosten te dekken.

Potentiële vrijwilligers

Ben jij nog niet aan de slag als vrijwilliger? Maar heb je wel een profiel in onze vacaturebank? Dan kun jij je gratis aanmelden. We horen wel graag van je wat deze workshop voor jou als vrijwilliger kan betekenen.

Beroepskrachten

Als er nog plaatsen over zijn, mogen beroepskrachten meedoen met het scholingsaanbod. Dat mag alleen als je werkzaam bent in de gemeente Breda. Voor een aantal cursussen en trainingen betalen beroepskrachten een bijdrage. Je ontvangt een factuur voor de betaling. Bij annulering mag een collega deelnemen. Er wordt geen terugbetaling gedaan.

Vrijwilligers en beroepskrachten uit een andere gemeente

Cursussen, trainingen en workshops zijn alleen voor vrijwilligers uit de gemeente Breda. Themabijeenkomsten, lezingen en informatieavonden staan wel open voor vrijwilligers en beroepskrachten uit andere gemeenten.