Vind hier jouw vrijwilligersjob of cursus!

Het is nooit te laat voor goede voornemens…  

Allerlei Bredase vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen bieden ontzettend mooie klussen aan. Ook jij kan iets doen voor een ander, voor Breda, maar vooral voor jezelf! Per sector worden hier een aantal vacatures uitgelicht:

Goede doelen

Wil jij het verschil maken voor scholieren en gezinnen die open staan voor een internationaal avontuur? Word dan een gastgezin voor buitenlandse scholieren!

Ben jij die helpende hand op weg naar het leren van de Nederlandse taal? Als klassenassistent ondersteun je cursisten individueel en groepsgewijs bij de lessen.

Als gastvrouw of gastheer ben jij het visitekaartje voor de organisatie. Kan jij iemand echt een welkom gevoel geven? Dan zoekt Mondiaal Centrum jou!

Kunst & Cultuur

Boodschappenheld gezocht! Houd jij de kasten bij dansgezelschap De Stilte gevuld? 

Is de boekhouding voor jou een bekend werkveld en wil jij graag met theater zoveel mogelijk impact creëren? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Vrijwilliger gezocht voor muziekgroep ‘Zo doen we dat’ bij Nieuwe Veste

Natuur & Milieu

Een belevingstuin, dat is waar ze van dromen bij Kinderboerderij de Sik. Kom jij ze daarbij helpen als tuinman of tuinvrouw?

Kinderboerderij Parkhoeve is op zoek naar een educatieve medewerker

Vind jij het leuk om met kinderen te tuinieren in de buitenlucht? Het seizoen van de Kindertuinen begint in maart en eindigt eind oktober.

Sport & Recreatie

Maak je graag fietstochten en geniet je daarbij van Breda en omgeving? Gilde De Baronie zoekt fitte en bevlogen fietsgidsen!

Ook komend jaar organiseert Breda Actief weer sportieve activiteiten in de vakanties. Kom jij ze ondersteunen tijdens X-kids?

Gezocht: Fietsmaatje op de duofiets! Ga gezellig met een bewoner van De Breedonk een rondje fietsen door het Mastbos.

Zorg & Welzijn

Folders, website en publicaties… kom jij hier wel goed mee uit de voeten? Dan ben jij misschien wel de nieuwe coördinator PR & Communicatie bij Humanitas.

Kom jij het leven vieren met de bewoners van Park Zuiderhout? Als vrijwilliger op de dagbesteding speel jij gezellig een spelletje of maak je een mooie wandeling!

Het team Psychosociale Hulp bij Schulden begeleidt cliënten met ernstige schulden. Ga je mee de uitdaging aan? Dan is budgetcoach zijn iets voor jou!

Er zijn nog een hoop andere klussen die jij in 2020 kan oppakken!