Vrijwilligersmarkt Breda

Het jaarlijkse event voor mooi werk!

 

Van het ontmoeten van organisaties, het doen van een interessetest tot adviesgesprekken en gratis cursusaanbod voor vrijwilligers. Tijdens de Vrijwilligersmarkt Breda op 26 september ga je in gesprek en ervaar je wat er allemaal mogelijk is als vrijwilliger van Breda. Wie weet ga je naar huis met leuk nieuw vrijwilligerswerk of een nieuwe vrijwilliger. De markt is gratis en voor iedereen. Een echt Bredaas feestje voor al die schitterende vrijwilligers en organisaties!

Programma

Dit jaar vindt de markt plaats in De Teruggave aan de Gasthuisvelden. Op 26 september van 15.30 tot 19.00 uur krijgen bezoekers de kans om kennis te maken met allerlei Bredase organisaties. Het kennismaken gebeurt niet alleen door met elkaar het gesprek aan te gaan op de ‘markt’, maar ook tijdens speeddates. Het precieze programma volgt later.

Mooi werk maken we samen!

Om de bezoekers van de Vrijwilligersmarkt te inspireren, krijgen een aantal organisaties de kans om zichzelf op een bijzondere manier presenteren. Hoe? Dat mogen organisaties zelf bedenken! Uit alle inzendingen worden de beste ideeën gekozen.

Daarnaast kunnen organisaties een rol spelen door een maatschappelijke bijdrage te leveren. Hierbij kan gedacht worden aan het promoten van de markt vooraf, maken van creatieve aankleding of catering. Alle hulp is welkom, want samen maken we de Vrijwilligersmarkt 2019 tot hét evenement voor mooi werk!

Aanmelden als organisatie

Organisaties kunnen zich aanmelden t/m 7 juliKlik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.
Om een zo divers mogelijk aanbod te creëren en om authentieke vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen voorrang te bieden, leidt aanmelden niet meteen tot deelname. Organisaties die zich aanmelden gaan akkoord met een eventuele deelname aan de speeddates.

Aanmelden als bezoeker

Aanmelden als bezoeker is op dit moment nog niet mogelijk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of volg het Facebook-evenement.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemiek en Marlous door te mailen naar: info@devrijwilligersmarktbreda.nl.