Vrijwilligersmarkt Breda

Do you wanna read this in English?

Op zoek naar vrijwilligerswerk, maar weet je niet waar je moet zoeken? Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is in Breda?
Kom op donderdag 26 september naar De Teruggave (Gasthuisvelden 11, Breda) en ontmoet 85 verschillende organisaties. Deze organisaties zijn terug te vinden in één van de zes sectoren: Sport & Recreatie, Kunst & Cultuur, Zorg & Welzijn, Kennis & Leren, Natuur & Milieu en Goede Doelen. Benieuwd welke organisaties er allemaal komen? Houd onze Instagram en Facebook in de gaten! 

Studentenronde: 15.30 – 16.30 uur

Wil jij alvast werkervaring opdoen? Ben je op zoek naar een leuke maatschappelijke stage? Kom dan op 26 september tussen 15.30 en 16.30 uur naar de Vrijwilligersmarkt Studentenronde. Gratis voor alle jongeren, scholieren en studenten uit Breda! Tijdens de Studentenronde maak je kennis met organisaties en hun verrassende vacatures: van het beheren van social media-kanalen tot het helpen op evenementen. Liever klussen of een maatje worden? Ook dan kan je een leuke vacature vinden. Er is voor iedereen wel iets!

Ben jij student, maar kun je helaas niet tussen 15.30 en 16.30 uur? Geen probleem! Natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens de open ronde. 

 

Open ronde: 16.15 – 19.00 uur

Alle Bredanaars zijn welkom om gratis kennis te komen maken met maar liefst 85 verschillende organisaties. Schrijf je hier in!

Offline Vacaturebank
Weet je nog niet waar jouw interesse ligt? Doe dan de ‘test jezelf’ bij de MOOIWERK-infostand. Onze adviseurs staan voor je klaar met de vacatures van de organisaties.

Speeddates
Liever 1 op 1 het gesprek aangaan? Weet jij al precies welke organisaties je wilt ontmoeten? Doe dan mee met de speeddates! In één ronde maak je kennis met ongeveer vier organisaties. Meld je vooraf aan om zeker te zijn van een plek en om jouw voorkeur uit te spreken!
Benieuwd welke organisaties allemaal komen? Houdt onze Instagram en Facebook.
Meedoen? Inschrijven kan hier.

Workshop
Ga met een positief gevoel op zoek naar leuk vrijwilligerswerk door af te trappen met de workshop: Vol vertrouwen de markt op. Leer in 15 minuten hoe jij jezelf het beste kan presenteren en wat vrijwilligerswerk voor jou kan betekenen. Inschrijven hiervoor kan binnenkort!

Vrijwilligersacademie
Wist je trouwens dat alle Bredase vrijwilligers ook het hele jaar door gratis kunnen deelnemen aan allerlei workshops, cursussen en themabijeenkomsten? De MOOIWERK Vrijwilligersacademie heeft ook dit najaar weer een mooi aanbod voor je klaarstaan! Tijdens de Vrijwilligersmarkt presenteren we dit aan jou.

 

Aanmelden & Meer informatie

Wil jij kennismaken met alle mooie organisaties uit Breda? Kom dan ook op 26 september! Inschrijven voor de markt mag, maar is niet verplicht! Meld je hier aan.
Schrijf je wel in voor de speeddates om zeker te zijn van een plekje, want vol = vol!

Op de hoogte blijven van alles rondom de Vrijwilligersmarkt? Volg het Facebook-evenement!

Is jouw organisatie aangemeld voor deelname? En heb je een vraag? Neem dan contact op met Annemiek en Marlous door te mailen naar: info@devrijwilligersmarktbreda.nl.