Aan de slag met Canva: Ontwerpen voor beginners

DecAan de slag met Canva: Ontwerpen voor beginnersLeer hoe je een ontwerp maakt voor een poster, flyer, kaart of uitnodiging!De hele maand (December) 15 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (December)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van social media posts, je logo, visitekaartjes en posters? Na deze cursus wil je niet meer anders! Dankzij het ontwerp programma Canva wordt ontwerpen een eitje. Als je Canva onder de knie hebt, dan heb je absoluut gaan dure design programma’s nodig. Je hoeft geen prof in te huren, want je maakt al je content helemaal zelf. Je kan eindeloos experimenteren.

In deze cursus leren wij jou de ins en outs van dit programma. Ook weet jij wat belangrijk is en waar je op moet letten bij het maken van een ontwerp. Klinkt dit als muziek in de oren? Meld je dan snel aan! Wie weet zien wij je daar!

 

Doelgroep
Voor iedere Bredase vrijwilliger die aan de slag wil met canva voor het maken van posters, flyers of kaarten.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leertermijn
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze workshop;
– Weet jij wat Canva jou kan bieden bij het opmaken van jouw communicatie uitingen;
– Heb jij inzicht gekregen in de mogelijkheden voor het ontwerpen voor jouw communicatie uitingen;
– Weet jij wat belangrijk is en waar je op moet letten bij het maken van een ontwerp;

– Je vertaalt probleemloos je missie en visie in je designs;

– Je stimuleert eigen creativiteit.

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven