ALTERNATIEVE INKOMSTENBRONNEN

16Nov19:1521:45ALTERNATIEVE INKOMSTENBRONNENDOE JE AANVRAAG MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING19:15 - 21:45 14 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:15 - 21:45

Locatie

Reeds onbekend, dit wordt zo snel mogelijk per mail bekend gemaakt!

Details

Kunnen jullie extra inkomsten gebruiken? In deze praktische workshop leer je alles over alternatieve manieren om hieraan te komen!

Om jouw vrijwilligersorganisatie draaiende te houden, maak je kosten. Bijvoorbeeld om een nieuw project te starten, om nieuwe doelgroepen te kunnen bereiken, of om je bestaande initiatief te versterken.  

Wist je dat er veel meer mogelijkheden zijn om aan geld voor jouw organisatie te komen dan via een fonds of subsidie? Denk bijvoorbeeld aan crowdfunding, QR-codes, collectes, Sponsorclicks, Rabo Club Support, De grote clubactie of een statiegeld-inzamelpunt.

Wil je weten hoe dit precies werkt, zodat je hier gelijk mee aan de slag kunt! Meld je dan aan voor deze workshop. Vanuit verschillende organisaties is er iemand aanwezig om uitleg te geven. Ook is er voldoende ruimte om te sparren over of de financieringsbron geschikt is voor jouw organisatie.

Benodigdheden
Het is handig als je van tevoren alvast nadenkt over waar je de inkomsten voor wilt gebruiken. Op die manier kunnen de begeleiders je het beste helpen.

Lesdata
Donderdag 16 november 2023

Wil je ook meedoen aan andere workshops over financieringsmogelijkheden? Dat kan!
– Fondsenwerving in de praktijk: 9 november 2023
– Subsidieaanvragen in de praktijk: 16 november 2o23

 Ons advies: kom samen met een andere vrijwilliger van jouw vereniging of stichting. Op die manier kan meer informatie tot je nemen voor jullie club of organisatie en kan je sneller aan de slag voor het werven van fondsen.  

Programma;
 – 19.00 uur: inloop
– 19.15 uur : start bijeenkomsten
– 21.45 uur: we sluiten uiterlijk om 21.45 af 

 Doelgroep
Wil jij verkennen hoe je meer inkomsten kunt genereren? Deze bijeenkomst is voor bestuurders en penningmeesters van organisaties/verenigingen. Tip: neem jouw (mede) vrijwilliger mee!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de workshop:

  • weet je welke alternatieve inkomstenbronnen er zijn;
  • weet je hoe je de inkomstenbronnen van jouw keuze kan inzetten voor jouw organisatie!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

14 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven
Scroll naar top