(vol) Een reis door de tijd bij Maczek Memorial Breda

21Aug14:0016:00(vol) Een reis door de tijd bij Maczek Memorial BredaLeer over de bevrijding van Breda14:00 - 16:00

Tijd

(Maandag) 14:00 - 16:00

Locatie

Ettensebaan 17A, 4812XA Breda

Details

Ontdek de bijzondere geschiedenis van Breda!

Heb jij interesse in geschiedenis? Dan kun jij hier je hart ophalen.

Hoeveel weet jij eigenlijk van de geschiedenis jouw eigen stad? Wist jij bijvoorbeeld dat Breda in 1944 is bevrijd door de Eerste Poolse Pantserdivisie? En niet door Amerikanen of Canadezen? Veel mensen zijn zich hier niet van bewust! Wist jij dit wel? In ons mooie Breda hebben wij een prachtig museum: Het Maczek Memorial Breda. Hier komt de geschiedenis tot leven.

”Tijdens de tour duik je dieper in het verleden, heden en de toekomst van het Maczek Memorial Breda. Je leert meer over de rol die de Poolse bevrijders hebben gespeeld. Zo maak je op een interactieve manier kennis met de vaste collectie én krijg jij een rondleiding langs de speciale tentoonstelling.” 

Lijkt het jou interessant om een duik te nemen in de historie? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Meer weten over het Maczek Memorial Breda?
Neem een kijkje op de website www.maczekmemorialbreda.nl 

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in geschiedenis, mag meedoen. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatsje, vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven