vol! - Rondleiding bij Maczek Memorial Breda

29Jul13:3016:00vol! - Rondleiding bij Maczek Memorial BredaLet op: deze activiteit is vol. Schrijf je in voor de reservelijst.13:30 - 16:00

Tijd

(Maandag) 13:30 - 16:00

Locatie

Ettensebaan 17A, 4812XA Breda

Other Events

Details

Deze activiteit is vol! Wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Leer meer over de bijzondere rol van Breda tijdens de bevrijding!

Hoeveel weet jij eigenlijk van de geschiedenis jouw eigen stad? Wist jij bijvoorbeeld dat Breda in 1944 is bevrijd door de Eerste Poolse Pantserdivisie? En niet door de Amerikanen of Canadezen? Veel mensen weten dit niet! In ons mooie Breda hebben wij een prachtig museum: Het Maczek Memorial Breda. Hier komt de geschiedenis van toen tot leven.

”Tijdens de rondleiding door het Maczek Memorial duik je dieper in het verleden. Je leert welke rol de Poolse bevrijders hadden. Je maakt op een interactieve manier kennis met het museum én je krijgt een rondleiding langs de speciale tentoonstelling.”

Meer weten over het Maczek Memorial Breda?
Neem een kijkje op de website www.maczekmemorialbreda.nl 

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven