Juni, 2023

05Jun19:3021:30Themabijeenkomst: community buildingKom meer te weten over hoe je als sportaanbieder een community kunt creëren 29 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 19:30 - 21:30

Locatie

Pier15 Skatepark, Veilingkade 12, 4815 HC Breda

Details

Wil jij meer te weten komen over community building voor jouw sportvereniging of club? Dan is deze themabijeenkomst iets voor jou!

Op maandag 5 juni organiseren de adviseurs sport- en beweegaanbieders van Breda Actief, speciaal voor alle sportverenigingen, clubs en sportaanbieders een themabijeenkomst waarin we community building onder de loep nemen. De adviseurs informeren je over de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied en zo heb jij mooi de gelegenheid om te netwerken met andere sportaanbieders uit de stad. Ons doel: ‘Jullie vitaler en toekomstbestendiger te maken’. Hier wil jij toch ook bij zijn?

Community building 
Je hebt de term wellicht al eens voorbij horen komen maar misschien leg je nog niet direct de verbinding met je eigen club. Hier hopen we verandering in te brengen! Een sportcommunity is dus een groep sportende mensen met allerlei verschillende achtergronden die elkaar (wekelijks) ontmoeten tijdens het sportmoment. Met onze tips van deze avond kan jouw club hopelijk uitgroeien tot een bloeiende gemeenschap van mensen die dezelfde passie delen voor de sport. Want wáárom wordt iemand lid van vereniging A en niet van vereniging B? Waarom zou iemand juist voor jouw club kiezen?

Dit hangt af van verschillende factoren. Hier gaan we je meer over vertellen tijdens de sessie.

Programma

Er zijn 2 gast sprekers:

  • Rinse Staal is teamleider Pier. Hij gaat ons meenemen in de wereld van skateboarden. Pier15 heeft een grote en sterke community en een aanzuigende kracht op jongeren. Hoe doen zij dat als ongeorganiseerde sport? Wat kun je als vereniging hiervan leren en meenemen naar je eigen vereniging?
  • Rick Dauwerse is oprichter en eigenaar van Crossfit Cabin Climbers; de eerste officiële crossfit gym van Breda. Een crossfit gym staat bekend om zijn sterke community. Leden voelen zich vaak verbonden aan hun gym en de leden. Hoe doet Rick dat en wat kun je meenemen naar je eigen vereniging?

 

Doelgroep
Deze bijeenkomst is voor sportaanbieders, sportverenigingen en clubs in de gemeente Breda die graag aan de slag willen met community building.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.
Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl. 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

29 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar top
X
X
X