Themabijeenkomst: Grensoverschrijdend gedrag

04Okt19:3021:00Themabijeenkomst: Grensoverschrijdend gedragWeet wat je kunt doen bij grensoverschrijdend gedrag! 19:30 - 21:00 11 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 21:00

Locatie

Electron | MotMot gallery, Belcrumweg 19, 4815 HA Breda

Details

Wil jij weten wat je kan doen bij grensoverschrijdend gedrag?

 

Het is veel in het nieuws. Grensoverschrijdend gedrag. Helaas kan het iedereen en overal overkomen. Jong, oud, man, vrouw, tijdens het sporten of een feestje, op straat, of op de plek waar jij vrijwilligerswerk doet. Het lijkt soms onschuldig, maar dat is het niet. Vaak heeft het meer impact dan je zou denken. Maar hoe herken je grensoverschrijdend gedrag? En wat kan je doen?

Let op: je hoeftniets te doen als dat voor jou niet veilig voelt. Maar het is wel goed om te weten wat jouw opties zijn als het jou gebeurt of als je het ziet gebeuren.

Woensdagavond 4 oktober 2023 organiseert POB in samenwerking met Bo-diversity een themabijeenkomst. Hierbij leren vrijwilligers en organisaties meer over dit belangrijke onderwerp. Wat is grensoverschrijdend gedrag? Waar kan je terecht als je iets overkomt bij een evenement/podium in Breda? Hoe gaan we binnen de Bredase (muziek)scene om met meldingen van grensoverschrijdend gedrag? Op verschillende manieren wordt je op deze avond geïnformeerd én gaan we samen in gesprek over het thema.

Goed om te weten: De muziekscene wordt deze avond als voorbeeld gesteld, maar het is overal toepasbaar. Wil jij meer weten over de thema? Dan raden wij je zeker aan deze bijeenkomst bij te wonen.

Doelgroep
Iedereen die zich vrijwillige inzet in Breda of in Breda woonachtig is en vrijwilligerswerk doet, is welkom om aan te sluiten.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een automatische herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

11 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven
Scroll naar top