Compassie workshop: inzicht(en) schilderen

11Dec09:3012:30Compassie workshop: inzicht(en) schilderenWil jij jezelf nog beter leren kennen? 09:30 - 12:30 12 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:30

Locatie

Hart voor Breda Noord, Steendorpstraat 4

Other Events

Details

Wil jij inzicht krijgen in jezelf? Dan is deze creatieve workshop zeker iets voor jou! 

In deze compassie workshop ga ja schilderen. We gaan in stilte aan de slag met inzichten. Deze krijg je vanuit je intuïtie, je gevoel of je emoties. En die ga je vervolgens in beeld brengen! Waar wil jij in het nieuwe jaar aandacht aan besteden? Wat wil je misschien achter je laten? Wat vond je fijn, wat vond je minder fijn. Allemaal vragen waaruit jouw inzichten kunnen komen!

Tijdens deze sessie ga jij je hoofd leegmaken. Je gaat aan de gang met jouw eigen creativiteit en focussen op waar je mee bezig bent. Zo leer jezelf op een andere manier kennen en ga je op basis van gevoel, energie en levenservaringen aan de slag. Zonder oordeel, hechting, verwachting of afkeer, heb jij de aandacht op jezelf en het moment.

Wat heb je nodig?
Heb je oude doeken? Neem ze mee! Hier kun je je kwasten aan schoonmaken én je handen aan afvegen.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen.

Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de activiteit vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven