Zomerprogramma 2023: een groto succes!

zomerprogramma groot succes '23

Het zomerprogramma 2023 is weer ten einde. Twee maanden lang organiseerde MOOIWERK kosteloze activiteiten voor vrijwilligers uit Breda. Het was een groot succes!

Sta jij 1x per jaar achter de bar tijdens jouw favoriete festival? Geef jij één keer in de week bijles? Of help jij weleens op de school van je kind? Het maakt niet uit wat voor vrijwilligerswerk jij doet, jij bent van harte uitgenodigd om kosteloos workshops en bijeenkomsten te volgen via MOOIWERK!

Kosteloos voor Bredase vrijwilligers!  ✅Toffe workshops, staat lekker op je cv ✅ Voor ieder wat wils: van online lessen Photoshop tot een cursus zelfvertrouwen

”Wist je dat we een menukaart hebben met al onze online cursussen erop? Je kiest een categorie die jou aanspreekt en geeft door wat je wil leren. Wij regelen de rest!"

Wat is het zomerprogramma?

MOOIWERK organiseert het hele jaar door workshops & bijeenkomsten voor Bredase vrijwilligers. Zo kunnen zij zich persoonlijk blijven ontwikkelen! In de zomer van 2023 draait er weer een speciaal programma boordevol creatieve, actieve en sportieve workshops. Dit doen wij samen met partners in de stad. Tip: je kunt ook online leren, in je eigen tijd.

Meedoen?

Wanneer?  Het zomerprogramma vond plaats van 19 juli tot 25 augustus 2023
Wat? Workshops doen in Breda
Waar? Bij verschillende organisaties en clubs
Voor wie? Alle vrijwilligers in Breda!
Hoe? Inschrijven is niet meer mogelijk

Doe jij mee aan onze toffe zomerworkshops? ☀️

Vrijwilliger in Breda? Dan mag jij kosteloos meedoen met het zomerprogramma. 
Inschrijven is niet meer mogelijk.

Scroll naar boven