Zomerprogramma 2021: een groot succes!

Het zomerprogramma zit erop – en wat was het een succes!

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten. Sta jij 1x per jaar achter de bar tijdens jouw favoriete festival? Geef jij één keer in de week bijles? Of help jij weleens op de school van je kind? Het maakt niet uit wat voor vrijwilligerswerk jij doet, jij was van harte uitgenodigd voor het zomerprogramma van MOOIWERK! Tijdens leerzame en leuke activiteiten, leerde jij nóg meer toffe plekken en mensen kennen.

✔ Kosteloos voor Bredase vrijwilligers! ✔ Toffe workshops om jouw zomer nog mooier te maken ✔ Voor ieder wat wils, van creatief tot culinair

 

”Van schilderen tot zelfverdediging, en van yoga tot een natuurwandeling. Of je nu een buitenmens bent of toch liever iets creatiefs doet: het komt allemaal voorbij in de Bredase zomer van 2021! Welke activiteit vond jij het leukst?"
Jamy Trompert
MOOIWERK

Over het programma

MOOIWERK organiseert het hele jaar door workshops & bijeenkomsten voor Bredase vrijwilligers. Zo kunnen zij zich persoonlijk blijven ontwikkelen! Deze zomer draaide er een speciaal programma boordevol creatieve, actieve en sportieve workshops. Dit deden wij samen met een aantal partners in de stad. Bekijk het complete programma hieronder!

Meeedoen?

Wanneer? 1 juli t/m 3 september (let op: het zomerprogramma is voorbij!)
Waar? Bij verschillende organisaties en clubs in de stad
Voor wie? Alle vrijwilligers in Breda!
Hoe? Je kon je inschrijven voor de workshops via de website

Wil jij toffe workshops blijven volgen?☀️

Vrijwilliger in Breda? Dan mag jij kosteloos meedoen met onze workshops & bijeenkomsten! Bekijk hieronder wat er te doen is. Je kunt kiezen tussen fysieke bijeenkomsten en online leren, en je mag zo veel en vaak meedoen als je wilt!

Scroll naar top
X
X
X