Zomerprogramma MOOIWERK | Juli & augustus 2024

Doe mee met het MOOIWERK zomerprogramma!

Ben jij vrijwilliger? Of lijkt het jou leuk om vrijwilligerswerk te doen? Het zomerprogramma van MOOIWERK geeft je een kijkje in de keuken bij Bredase vrijwilligersorganisaties. Door een toffe workshop te volgen, maak jij op een laagdrempelige manier kennis met vrijwilligers(werk). 

Van Indisch koken tot yoga in het Valkenbergpark, en van houtbewerken tot een rondleiding bij het Indisch museum. Deelname is gratis! Zet jouw favoriete workshop snel in de agenda, want de inschrijvingen gaan snel… 

 

 Toffe workshops om vrijwilligers(organisaties) te leren kennen!
✅ Voor ieder wat wils: meer dan 40 activiteiten verspreid door heel de stad.
 Nieuw dit jaar: bring-a-friend! Schrijf je in samen met een vriend, vriendin, zus, neef of collega! (Hij of zij hoeft geen vrijwilliger te zijn.) 

❗ Let op: maximaal 2 workshops per persoon, en vol = vol.

”Doe jij mee met het zomerprogramma? Tip: schrijf je gezellig samen in met een broer, vriendin, zus of collega. Hij of zij hoeft geen vrijwilliger te zijn!"

Wat is het MOOIWERK zomerprogramma?

MOOIWERK organiseert het hele jaar door workshops & bijeenkomsten voor Bredase vrijwilligers. Dit doen wij samen met partners in de stad. Zo kunnen zij zich persoonlijk blijven ontwikkelen! 

In de zomervakantie draait er een speciaal zomerprogramma. Twee maanden lang zit Breda boordevol creatieve, actieve en sportieve workshops. Cadeautje van ons, omdat wij fan zijn van vrijwilligerswerk! Zo kan iedereen op een leuke en laagdrempelige manier kennis met nieuwe mensen, én met vrijwilligersorganisaties in Breda.

Meedoen?

Wanneer? Het zomerprogramma is van 10 juli t/m 30 augustus 2024
Wat? Kies uit meer dan 40 toffe workshops in verschillende categorieën
Waar? Bij verschillende organisaties en clubs, door heel de stad.
Voor wie? Bredanaars met interesse voor vrijwilligerswerk.
Hoe? Inschrijven doe je onderaan deze pagina.

Tip: bekijk hier de veelgestelde vragen over het zomerprogramma.

Schrijf je in voor het zomerprogramma! ☀️

Vrijwilliger in Breda? Of wil je vrijwilligerswerk gaan doen? Dan mag jij kosteloos meedoen met het zomerprogramma. 
Bekijk het programma hieronder en schrijf je snel in, want vol = vol!

❗ Let op: je kunt je voor maximaal 2 workshops inschrijven. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans om mee te doen. Als jij je voor meer workshops inschrijft, halen wij je willekeurig van de lijst af. 

Scroll naar boven