CONTACTGEGEVENS

Telefoonnummer
076 – 523 35 60

Ons kantoor is van maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

E-mailadres
info@mooiwerkbreda.nl

Bezoekadres
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda

ONTMOET DE MOOIWERKERS

De energieke Annemiek, die oorspronkelijk uit Lelystad komt, is Bredanaar in hart en nieren. Sinds kort werkt ze bij MOOIWERK als adviseur voor de sector Kunst&Cultuur. Annemiek is enorm gedreven en altijd op zoek naar vooruitgang, dat zie je ook terug in haar werk. Zo nu en dan staat ze op het hockeyveld, maar het liefst staat ze de hele dag met passie te koken!

De vrolijke Jamy regelt eigenlijk alles wat er te regelen valt bij voor de Workshops & Bijeenkomsten van MOOIWERK. ‘Verantwoordelijkheid’ en ‘betrokken’ zijn dan ook de twee woorden die ons te binnen schieten als wij aan haar denken. Ooit bij ons begonnen als stagiaire en naast haar werkzaamheden heeft ze ook haar afstudeeronderzoek bij ons gedaan. 
Trouwens… als je deze bezige bij echt gelukkig wilt maken, zorg er dan voor dat er groen gele bananen klaar liggen wanneer ze terugkomt van vakantie.

Als kind droomde hij ervan om in een straaljager te vliegen, maar Martijn heeft er gelukkig toch voor gekozen om bij MOOIWERK aan de slag te gaan. Deze doorzetter zet zich in voor de Vacaturebank en is onze ‘ICT-nerd’. Martijn is iemand die altijd voor mensen klaar staat en dat zie je terug op de werkvloer. In zijn vrije tijd is hij gitarist bij een rockband, doet hij alles wat met sport te maken heeft en speelt hij computergames. In Spanje noemen ze hem ook wel ‘Martinio’.

Hoewel ze vroeger altijd dierenarts wilde worden, zet de altijd energieke Achoa zich nu vooral in voor de inwoners van Breda. Haar doel is dan ook om elke Bredanaar bewust te maken dat vrijwilligerswerk ontzettend belangrijk en bijzonder is. Voor adviesgesprekken met (potentiële) vrijwilligers en vragen over de vacaturebank kun je bij haar terecht! Oh, en wil je weten hoe je haar blij maakt? Neem héél veel lekker eten mee, een karaoke set, en ga een avond los op verschillende soorten muziek.

De ambitieuze (oud) Kung-Fu meester Robin werkt bij ons als adviseur voor Sport, Bewegen & Recreatie. Eén van zijn kwaliteiten is het ‘out of the box’ denken en dat is iets wat hem uniek maakt als verenigingsadviseur. Waar Robin absoluut niet tegen kan is het niet nakomen van gemaakte afspraken. De professionele houding en het harde werken heeft hij van geen vreemde, hij kijkt al heel zijn leven op naar Cristiano Ronaldo.

Renée heeft een duidelijke missie en visie, en dat siert haar! Ze draait al een hele tijd mee binnen het team en als leidinggevende binnen MOOIWERK houdt ze zich vooral bezig met de inhoud van vrijwilligerswerk en een stuk positionering. Zo wil ze de waarde en de impact van deze mooie thema’s zichtbaar maken in Breda. Renée is (bijna) altijd vrolijk en is vaak druk bezig met de tientallen hobby’s die ze heeft. Schilderen, hardlopen, wielrennen, bootcamp, noem het maar op! In een organisatie die sporten en bewegen ademt zit ze als fanatieke sportieveling helemaal op haar plaats.

De energieke Pim voelt zich als een vis in het water in de sportwereld en is ook niet van plan om weg te gaan! Bij MOOIWERK werkt hij als adviseur Sport & Recreatie. Maar dat is nog niet alles, Pim werkt ook nog bij de KNVB als projectmedewerker voetbalontwikkeling. Hij heeft een actief sociaal leven en staat bekend om zijn droge humor bij de voetbal- en tennisvereniging. Kijk er trouwens niet raar van op als hij je uitdaagt voor een potje FIFA.

Marije is een echt natuurmens, zowel tijdens haar werk als daarbuiten. Zij is het aanspreekpunt en adviseur voor de sectoren Natuur & Milieu en Zorg & Welzijn. Met al haar 12 jaar ervaring kunnen wij haar gerust een expert noemen op dit gebied. Daarbuiten is Marije een druk buitenmens, op verschillende fronten actief als vrijwilligster en volgens haar is ‘’elk uur binnen een uur te veel’’. Ze spreekt (bijna) vloeiend Italiaans en je kunt haar alles vragen over vogels! Het verbaast je misschien niet maar ooit had ze de ambitie om boerin te worden…

Stéphanie is een geboren Limburgse en hoopt na een periode in Utrecht en Den Haag nu een echte Bredase te worden. Als adviseur Welzijn en Onderwijs & Educatie bij MOOIWERK hoopt ze de vrijwilligersorganisaties in haar nieuwe woonplaats snel te ontdekken. Ze is een echte verbinder, en krijgt er veel energie van om samen met anderen mooie resultaten te behalen. Ze staat bekend om haar grote glimlach en wordt ook wel het zonnetje in huis genoemd. Haar verslaving? Het bezoeken van koffiebarretjes. Het zal je dan ook niet verbazen dat je haar ‘s nachts mag wakker maken voor een heerlijke Latte Macchiato!

Alicia is gek op mooie verhalen. Bij MOOIWERK valt er gelukkig méér dan genoeg te vertellen voor deze dame uit Breda! Oprecht geïnteresseerd in een ander, optimistisch en enthousiast: dit zijn woorden die Alicia kenmerken. Fietsen door de stad met een muziekje in, een goed gesprek, lekker (en gezond) eten… Dit soort “kleine” dingen maken haar het áller vrolijkst! Ook speurt ze graag Spotify of Soundcloud af naar nieuwe artiesten. Dansend op een festival is ze helemaal in haar element. Haar sleutel tot een gelukkig leven? Da’s “balans”, zowel mentaal als fysiek.

Scroll naar top
X
X
X