CONTACTGEGEVENS

Telefoonnummer
076 – 523 35 60

We zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

E-mailadres
info@mooiwerkbreda.nl

 

Wij gaan verhuizen!

We werken niet meer op de Gasthuisvelden, maar gaan naar een nieuwe locatie in Breda. Tot die tijd werken we een tijdje vanuit huis. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

Tijdelijke adres:
Bijster 1, 4817 HX Breda

 

 

verhuisbericht mooiwerk

ONTMOET DE MOOIWERKERS

De energieke Annemiek, die oorspronkelijk uit Lelystad komt, is Bredanaar in hart en nieren. Sinds kort werkt ze bij MOOIWERK als adviseur voor de sector Kunst&Cultuur. Annemiek is enorm gedreven en altijd op zoek naar vooruitgang, dat zie je ook terug in haar werk. Zo nu en dan staat ze op het hockeyveld, maar het liefst staat ze de hele dag met passie te koken!

De vrolijke Jamy regelt eigenlijk alles wat er te regelen valt bij voor de Workshops & Bijeenkomsten van MOOIWERK. ‘Verantwoordelijkheid’ en ‘betrokken’ zijn dan ook de twee woorden die ons te binnen schieten als wij aan haar denken. Ooit bij ons begonnen als stagiaire en naast haar werkzaamheden heeft ze ook haar afstudeeronderzoek bij ons gedaan. 
Trouwens… als je deze bezige bij echt gelukkig wilt maken, zorg er dan voor dat er groen gele bananen klaar liggen wanneer ze terugkomt van vakantie.

Stéphanie is een geboren Limburgse en hoopt na een periode in Utrecht en Den Haag nu een echte Bredase te worden. Als adviseur Welzijn en Onderwijs & Educatie bij MOOIWERK hoopt ze de vrijwilligersorganisaties in haar nieuwe woonplaats snel te ontdekken. Ze is een echte verbinder, en krijgt er veel energie van om samen met anderen mooie resultaten te behalen. Ze staat bekend om haar grote glimlach en wordt ook wel het zonnetje in huis genoemd. Haar verslaving? Het bezoeken van koffiebarretjes. Het zal je dan ook niet verbazen dat je haar ‘s nachts mag wakker maken voor een heerlijke Latte Macchiato!

Maak kennis met José, deze Zeeuwse aanpakster heeft al jarenlang vrijwilligerswerk gedaan in binnen- en buitenland en barst van de ideeën. Je kunt haar s ’nachts wakker maken om te gaan reizen en wat daarbij ook handig is, ze beheerst de Spaanse taal. Ook houdt ze van heerlijk culinair genieten, fijne sfeer en op een mooie zonnige dag naar het strand? Graag!

Zeg Frederik, en je zegt volleybal. Hij speelt het fanatiek zelf én hij geeft ook nog training! Daarnaast voetbalt hij graag, en in de zomermaanden springt hij zijn fiets op. Geen wonder dat hij bij MOOIWERK sport- en beweegaanbieders graag adviseert en vooruit helpt. Buiten dat Frederik super actief is, ligt hij ook ‘gewoon’ graag aan het strand tijdens een vakantie in het buitenland. Podcast op, spelletje spelen, of een terrasje met vrienden? “Ja, graag!”

Sebastiaan is de afgelopen jaren actief geweest als adviseur/relatiemanager in de arbeidsbemiddeling en re-integratie. Zijn passie ligt bij sport en bewegen hiervoor heeft hij een bedrijf genaamd Sterke Papa waarbij hij vaders coacht met een gezonde leeftijl. Niet gek dat hij bij MOOIWERK sport- en beweegaanbieders adviseert en verder helpt. Zijn missie? Zoveel mogelijk inwoners in Breda in beweging krijgen en houden!

“Sport is bij Yannick met de paplepel ingegoten. Hij volgde het sportjournaal van jongs af aan aandachtig. Dit is daarna nooit meer uit zijn bloed gegaan. Als adviseur sport- en beweegaanbieders in ‘zijn’ Breda is hij helemaal in zijn element. De combi sport en werken in het gebied waar hij geboren en getogen is, maakt deze job voor Yannick perfect! In zijn vrije tijd doet hij graag leuke dingen met vrienden, familie en zijn gezin. Of hij is bezig met voetbal: één van zijn andere grote passies!”

Maak kennis met Berit! Een echt mensen-mens. (Hoe kan het ook anders in het team van MOOIWERK? 😉) In haar vrije tijd is deze positieveling graag bezig met zelfontwikkeling. Goede gesprekken, daar kan ze écht niet zonder. Je kunt haar trouwens ook wakker maken voor huisgemaakte tiramisu. Daar staat natuurlijk een sportsessie tegenover. “Potje korfbal of boksen? Kom maar op!”

Alicia is gek op mooie verhalen. Bij MOOIWERK valt er gelukkig méér dan genoeg te vertellen voor deze dame uit Breda! Oprecht geïnteresseerd in een ander, optimistisch en enthousiast: dit zijn woorden die Alicia kenmerken. Fietsen door de stad met een muziekje in, een goed gesprek, lekker (en gezond) eten… Dit soort “kleine” dingen maken haar het áller vrolijkst! Ook speurt ze graag Spotify of Soundcloud af naar nieuwe artiesten. Dansend op een festival is ze helemaal in haar element. Haar sleutel tot een gelukkig leven? Da’s “balans”, zowel mentaal als fysiek.

Eén boek meenemen op vakantie? Maaike verslindt moeiteloos een hele stapel! Humoristisch, gastvrij, warm en gul: dit zijn eigenschappen die haar typeren. Ten minste, als we het aan haar beste vriendinnen vragen dan. Ze is gek op honden, de zee, natuur, wandelingen en op avontuur gaan. Hoe ze een ontdekkingstocht het liefst eindigt? Makkelijk… met een cappuccino op het terras!

De ambitieuze (oud) Kung-Fu meester Robin werkt bij ons als adviseur voor Sport, Bewegen & Recreatie. Eén van zijn kwaliteiten is het ‘out of the box’ denken en dat is iets wat hem uniek maakt als verenigingsadviseur. Waar Robin absoluut niet tegen kan is het niet nakomen van gemaakte afspraken. De professionele houding en het harde werken heeft hij van geen vreemde, hij kijkt al heel zijn leven op naar Cristiano Ronaldo.

geert siefken

Dit is Geert! Bij MOOIWERK helpt hij mensen graag aan resultaat, daarnaast is hij ook gek op zingen. Als 12-jarig jongetje zong hij al eens in de Parijse opera. Vandaag de dag kan hij zijn stem gebruiken als megafoon als het nodig is. Geert houdt van dingen organiseren, besturen van clubjes, lekker eten (Indonesische rijstafel!) en wandelen. Het mooiste plekje in “zijn” Breda is het Markdal, praktisch zijn achtertuin. En als het aan hem ligt, dan wordt muziek maken net zo populair voor kinderen als sporten.

Zin om bij MOOIWERK aan de slag te gaan? Kijk op www.stichtingbreda-actief.nl/werken-bij-ons om te kijken of er actuele vacatures zijn. Misschien zie jij jezelf hier binnenkort wel terug! 

Scroll naar top
X
X
X