CONTACTGEGEVENS

Telefoonnummer
076 – 523 35 60

We zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

E-mailadres
info@mooiwerkbreda.nl

 

Adres
Pastoor van Spaandonkstraat 31
(ingang zijde Nieuwe Heilaarstraat)
4813 BR Breda
 

ONTMOET DE MOOIWERKERS

annemiek-mw

De energieke Annemiek, die oorspronkelijk uit Lelystad komt, is Bredanaar in hart en nieren. Sinds kort werkt ze bij MOOIWERK als adviseur voor de sector Kunst&Cultuur. Annemiek is enorm gedreven en altijd op zoek naar vooruitgang, dat zie je ook terug in haar werk. Zo nu en dan staat ze op het hockeyveld, maar het liefst staat ze de hele dag met passie te koken!

De vrolijke Jamy regelt eigenlijk alles wat er te regelen valt bij voor de Workshops & Bijeenkomsten van MOOIWERK. ‘Verantwoordelijkheid’ en ‘betrokken’ zijn dan ook de twee woorden die ons te binnen schieten als wij aan haar denken. Ooit bij ons begonnen als stagiaire en naast haar werkzaamheden heeft ze ook haar afstudeeronderzoek bij ons gedaan. 
Trouwens… als je deze bezige bij echt gelukkig wilt maken, zorg er dan voor dat er groen gele bananen klaar liggen wanneer ze terugkomt van vakantie.

Stéphanie is een geboren Limburgse en hoopt na een periode in Utrecht en Den Haag nu een echte Bredase te worden. Als adviseur Welzijn en Onderwijs & Educatie bij MOOIWERK hoopt ze de vrijwilligersorganisaties in haar nieuwe woonplaats snel te ontdekken. Ze is een echte verbinder, en krijgt er veel energie van om samen met anderen mooie resultaten te behalen. Ze staat bekend om haar grote glimlach en wordt ook wel het zonnetje in huis genoemd. Haar verslaving? Het bezoeken van koffiebarretjes. Het zal je dan ook niet verbazen dat je haar ‘s nachts mag wakker maken voor een heerlijke Latte Macchiato!

Maak kennis met José, deze Zeeuwse aanpakster heeft al jarenlang vrijwilligerswerk gedaan in binnen- en buitenland en barst van de ideeën. Je kunt haar s ’nachts wakker maken om te gaan reizen en wat daarbij ook handig is, ze beheerst de Spaanse taal. Ook houdt ze van heerlijk culinair genieten, fijne sfeer en op een mooie zonnige dag naar het strand? Graag!

Alicia is gek op mooie verhalen. Bij MOOIWERK valt er gelukkig méér dan genoeg te vertellen voor deze dame uit Breda! Oprecht geïnteresseerd in een ander, optimistisch en enthousiast: dit zijn woorden die Alicia kenmerken. Fietsen door de stad met een muziekje in, een goed gesprek, lekker (en gezond) eten… Dit soort “kleine” dingen maken haar het áller vrolijkst! Ook speurt ze graag Spotify of Soundcloud af naar nieuwe artiesten. Dansend op een festival is ze helemaal in haar element. Haar sleutel tot een gelukkig leven? Da’s “balans”, zowel mentaal als fysiek.

Alexandra, een echte Bredase, zet haar enthousiasme in als adviseur voor vrijwilligersorganisaties bij MOOIWERK. Buiten haar werk geniet ze van wandelingen, vooral met Breda Wandelt of vrienden, en ontdekt ze graag nieuwe plekken aan het strand of in andere steden. Het liefst begint ze haar weekend in een koffietentje op de Grote Markt, met de krant en een cappucino. Bij MOOIWERK wordt Alexandra blij van haar fantastische collega’s en de gezamenlijke missie voor een mooiere wereld waarin we in verbinding zijn met elkaar, ook via vrijwilligerswerk. “Zo waardevol!”.

Dit is Dagmar! Een jongedame die geboren, getogen en nog altijd woonachtig is in Breda. Als je een vraag hebt over vrijwilligers werven of de vacaturebank, kom je misschien wel bij haar terecht. Haar lievelingsplek is de Grote Markt, want daar is altijd wat te beleven. Of misschien toch het Valkenberg… Moeilijk kiezen! Wat niet veel mensen weten over Dagmar? “Ik heb Indisch bloed, maar ik kan totáál niet tegen pittig eten – haha!” 

Graag stellen we je voor aan Robin. Je kunt hem vinden op de padelbaan, met zijn hond in het bos, tijdens een potje gamen of… met zijn neus in zijn grote collectie fantasieboeken! Ook is de kans groot dat je hem spot bij een wedstrijdje NAC. “Mijn mooiste jeugdherinnering is de wedstrijd van NAC-FC Groningen voor de beker. Met de hele familie waren we daar. Het werd 2-2. Strafschoppen. De sfeer was geweldig en spanning om te snijden!”

Scroll naar boven