CONTACTGEGEVENS

Telefoonnummer
076 – 523 35 60

We zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

E-mailadres
info@mooiwerkbreda.nl

 

Adres
Pastoor van Spaandonkstraat 31
(ingang zijde Nieuwe Heilaarstraat)
4813 BR Breda
 

ONTMOET DE MOOIWERKERS

De energieke Annemiek, die oorspronkelijk uit Lelystad komt, is Bredanaar in hart en nieren. Sinds kort werkt ze bij MOOIWERK als adviseur voor de sector Kunst&Cultuur. Annemiek is enorm gedreven en altijd op zoek naar vooruitgang, dat zie je ook terug in haar werk. Zo nu en dan staat ze op het hockeyveld, maar het liefst staat ze de hele dag met passie te koken!

De vrolijke Jamy regelt eigenlijk alles wat er te regelen valt bij voor de Workshops & Bijeenkomsten van MOOIWERK. ‘Verantwoordelijkheid’ en ‘betrokken’ zijn dan ook de twee woorden die ons te binnen schieten als wij aan haar denken. Ooit bij ons begonnen als stagiaire en naast haar werkzaamheden heeft ze ook haar afstudeeronderzoek bij ons gedaan. 
Trouwens… als je deze bezige bij echt gelukkig wilt maken, zorg er dan voor dat er groen gele bananen klaar liggen wanneer ze terugkomt van vakantie.

Stéphanie is een geboren Limburgse en hoopt na een periode in Utrecht en Den Haag nu een echte Bredase te worden. Als adviseur Welzijn en Onderwijs & Educatie bij MOOIWERK hoopt ze de vrijwilligersorganisaties in haar nieuwe woonplaats snel te ontdekken. Ze is een echte verbinder, en krijgt er veel energie van om samen met anderen mooie resultaten te behalen. Ze staat bekend om haar grote glimlach en wordt ook wel het zonnetje in huis genoemd. Haar verslaving? Het bezoeken van koffiebarretjes. Het zal je dan ook niet verbazen dat je haar ‘s nachts mag wakker maken voor een heerlijke Latte Macchiato!

Maak kennis met José, deze Zeeuwse aanpakster heeft al jarenlang vrijwilligerswerk gedaan in binnen- en buitenland en barst van de ideeën. Je kunt haar s ’nachts wakker maken om te gaan reizen en wat daarbij ook handig is, ze beheerst de Spaanse taal. Ook houdt ze van heerlijk culinair genieten, fijne sfeer en op een mooie zonnige dag naar het strand? Graag!

Zeg Frederik, en je zegt volleybal. Hij speelt het fanatiek zelf én hij geeft ook nog training! Daarnaast voetbalt hij graag, en in de zomermaanden springt hij zijn fiets op. Geen wonder dat hij bij MOOIWERK sport- en beweegaanbieders graag adviseert en vooruit helpt. Buiten dat Frederik super actief is, ligt hij ook ‘gewoon’ graag aan het strand tijdens een vakantie in het buitenland. Podcast op, spelletje spelen, of een terrasje met vrienden? “Ja, graag!”

Sebastiaan is de afgelopen jaren actief geweest als adviseur/relatiemanager in de arbeidsbemiddeling en re-integratie. Zijn passie ligt bij sport en bewegen hiervoor heeft hij een bedrijf genaamd Sterke Papa waarbij hij vaders coacht met een gezonde leeftijl. Niet gek dat hij bij MOOIWERK sport- en beweegaanbieders adviseert en verder helpt. Zijn missie? Zoveel mogelijk inwoners in Breda in beweging krijgen en houden!

Maak kennis met Berit! Een echt mensen-mens. (Hoe kan het ook anders in het team van MOOIWERK? 😉) In haar vrije tijd is deze positieveling graag bezig met zelfontwikkeling. Goede gesprekken, daar kan ze écht niet zonder. Je kunt haar trouwens ook wakker maken voor huisgemaakte tiramisu. Daar staat natuurlijk een sportsessie tegenover. “Potje korfbal of boksen? Kom maar op!”

Alicia is gek op mooie verhalen. Bij MOOIWERK valt er gelukkig méér dan genoeg te vertellen voor deze dame uit Breda! Oprecht geïnteresseerd in een ander, optimistisch en enthousiast: dit zijn woorden die Alicia kenmerken. Fietsen door de stad met een muziekje in, een goed gesprek, lekker (en gezond) eten… Dit soort “kleine” dingen maken haar het áller vrolijkst! Ook speurt ze graag Spotify of Soundcloud af naar nieuwe artiesten. Dansend op een festival is ze helemaal in haar element. Haar sleutel tot een gelukkig leven? Da’s “balans”, zowel mentaal als fysiek.

Zin om bij MOOIWERK aan de slag te gaan? Kijk op www.stichtingbreda-actief.nl/werken-bij-ons om te kijken of er actuele vacatures zijn. Misschien zie jij jezelf hier binnenkort wel terug! 

Scroll naar boven
Scroll naar top