Wil je iets voor een ander betekenen?

🏙️ Leer de stad beter kennen
💖 Leg nieuwe sociale contacten
💪 Doe werkervaring op
💯 Verdien eeuwige karmapunten

 

Bekijk de vacatures!Test jezelf

Vrijwilligerswerk voor jongeren in Breda

Breda is dé stad voor jongeren. Iedere sport is er te vinden, het park is open voor iedereen en aan horeca is er geen gebrek. Maar hoe leer je de stad nou écht kennen? Meld je aan voor vrijwilligerswerk! Zo ben je maatschappelijk betrokken, leer je nieuwe mensen kennen en bouw je ook nog eens een prachtig CV op. Wie wilt dat nou niet?

Je kiest zelf het vrijwilligerswerk waar je energie van krijgt en hoeveel tijd je daaraan besteed.Dagmar van MOOIWERK

Maar waar?

Dat mag jij bepalen! Er zijn in Breda bijna 2000 plekken waar je vrijwilliger kunt worden. Er is echt van alles wat, voor iedereen. Benieuwd geworden? Neem een kijkje op onze vacaturebank. Of doe de test en kom er zo snel mogelijk achter welk vrijwilligerswerk bij jou past!

Tip: je kunt ook een Solidariteitsproject organiseren. Met een groep van vijf jongeren (18-30 jaar) bedenk je een mooi plan en doe je een aanvraag. Als jullie aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangen jullie van het European Solidarity Corps subsidie om jullie project werkelijkheid te maken!

Ontwikkel jezelf en pimp je cv

Wist je dat je bij MOOIWERK kosteloos workshops en bijeenkomsten kunt volgen? Of je nu één keer per jaar achter de bar staat, of elke week vrijwilligerswerk doet. Alle Bredase vrijwilligers mogen meedoen. Zo kun jij jezelf persoonlijk blijven ontwikkelen! Online leren kan waar en wanneer je wilt. Kies bijvoorbeeld voor een cursus NLP, leer je eigen podcast maken, of volg een training onderhandelen. Klik hier voor meer informatie over online leren.

Kosteloos erkende certificaten behalen? Je bent gek als je het niet doet!Jamy van MOOIWERK

MOOI MENS gezien: Modaser Ali (17)

Deze maand staat Modaser (17 jaar) uit Sudan in de spotlights. Hij kwam 3 jaar geleden, met een aantal vrienden, in Breda terecht. Hij doet de opleiding Helpende en na de zomer start hij met niveau 2. Op dit moment is hij vrijwilliger bij Surplus en kan hij deze ervaring gebruiken voor zijn uiteindelijke doel: verpleegkundige worden!

Hoi, ik ben Modaser Ali, 17 jaar en kom uit Sudan. Sinds 3 jaar woon ik in Nederland bij mijn pleegmoeder. Ik doe de opleiding helpende niveau 1 en na de zomer ga ik beginnen aan … lees hier verder >

Zie hier hoe waardevol vrijwilligerswerk kan zijn! 😍

Het is echt niet zo dat zij het voor mij doet, of ik het voor haar. Het is echt een wisselwerking. Het is een soort vrienden maar dan zit er een groot leeftijdsverschil tussen. Bas - belmaatje van Mevrouw van Spanje

Op zoek naar vrijwiligerswerk?

Zoek je leuk en zinvol vrijwilligerswerk in Breda? MOOIWERK helpt je daar graag bij. We vinden altijd iets dat aansluit bij jouw wensen. Wist je dat er in Breda bijna 2000 plekken zijn waar je vrijwilliger kunt worden?

🙏🏾 Je helpt een ander én de maatschappij
🍀 Van iets goeds doen, krijg je een goed gevoel
😊 Je leert nieuwe mensen kennen

Bekijk alle vacatures

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Scroll naar boven