Dáárom doe je vrijwilligerswerk

🙏🏾 Je helpt een ander én de maatschappij
🍀 Van iets goeds doen, krijg je een goed gevoel
😊 Je leert nieuwe mensen kennen

Bekijk de vacatures!Test jezelf

Vrijwilliger in Breda

Zoek je leuk en zinvol vrijwilligerswerk in Breda? MOOIWERK helpt je daar graag bij. We vinden altijd iets dat aansluit bij jouw wensen. En dat past in jouw agenda. Dat weten we zeker! Wist je dat het steeds vaker mogelijk is om flexibel vrijwilligerswerk te doen? Niet meer op één vaste dag per week, maar op momenten dat het JOU uitkomt!

Iets doen wat je leuk vindt, zonder er iets voor terug te verwachten. Dat is vrijwilligerswerk!Dagmar van MOOIWERK

Waar dan?!

Wist je dat er in Breda bijna 2000 plekken zijn waar je vrijwilliger kunt worden? Veel mensen denken aan ‘standaard’ dingen bij vrijwilligerswerk. Maar er is zóveel te doen. Je kunt het je zo gek niet bedenken! Neem eens een kijkje in onze vacaturebank. Waarschijnlijk vind je in jouw eigen wijk al wat leuks. Kom je er niet aan uit? MOOIWERK geeft ook persoonlijk advies over vrijwilligerswerk. Klik hier en laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Workshops voor vrijwilligers

We ondersteunen Bredase vrijwilligers zo goed mogelijk. Bijvoorbeeld door workshops en bijeenkomsten aan te bieden. Kosteloos! Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen. Dat is goed voor je zelfvertrouwen én voor je cv! Bekijk onze agenda eens. Kijk wat interessant is voor jou en schrijf je in. We hebben ook veel online cursussen, die je vanuit huis kunt volgen – in je eigen tijd.

Vrijwilligerswerk vinden in Breda?

Je zoektocht start bij MOOIWERK. Schrijf je in op de website!

Scroll naar boven