Werk je met vrijwilligers?

💡 Alle advies en informatie die je nodig hebt
💪 Ondersteuning bij het vinden van vrijwilligers
✔️ Kosteloos voor ‘echte’ vrijwilligersorganisaties

Sluit je aan!

Hoe helpt MOOIWERK?

Het werken in een vrijwilligersorganisatie is ontzettend leuk en waardevol. Maar het kan ook uitdagend zijn! Wil je hier ondersteuning bij? MOOIWERK helpt je met adviesgesprekken op maat. We geven informatie en praktische handvatten. En organiseren inspirerende bijeenkomsten en cursussen.

Werk je voor een echte vrijwilligersorganisatie? Dan staan wij kosteloos voor je klaar. De meest gestelde vragen vind je hier.

"Op 22 maart hebben we een themacafé! Het gaat over lastig in te vullen vacatures. Ben jij erbij?Marije van MOOIWERK

Advies, informatie en hulpmiddelen

Zoek je naar de beste manier om vrijwilligers te werven? Door het advies op maatgesprek krijg je alle informatie die je nodig hebt. Wil je informatie over de vrijwilligersverzekering, of over subsidies? Of over het schrijven van een vacature? Wij hebben alvast alle handige informatie, praktische tools en slimme formats voor je verzameld. Hierdoor wordt het werken met vrijwilligers nóg leuker en makkelijker! Waar ga jij mee aan de slag?

Vacature plaatsen

Je bent waarschijnlijk op zoek naar gedreven en toegewijde vrijwilligers. Maar hoe breng je nu jouw vacature onder de aandacht? En dan ook nog bij de juiste mensen. Wil je tips hoe je dit het beste kunt doen? Lees dan gauw verder. Wil je direct je vacature plaatsen, klik dan hier.

Cursussen en workshops

Wil je nog beter worden in wat je doet? Nieuwe dingen leren? Of kennis maken met andere vrijwilligersorganisaties? Via MOOIWERK volg je inspirerende workshops. We organiseren bijeenkomsten en themacafés. Deze zijn niet alleen interessant voor jou. Je kunt ze ook inzetten voor ontwikkeling, ondersteuning of waardering. Voor alle vrijwilligers binnen je organisatie! Welke datum zet jij in je agenda? Bekijk hier alle mogelijkheden.

"Wil jij nieuwe vrijwilligers werven voor jouw organisatie? Wij denken graag met je mee!"Annemiek van MOOIWERK

Nog niet aangemeld bij MOOIWERK?

Laat ons weten wie jullie zijn. Zo kunnen wij de beste tips geven en jullie écht verder helpen!

Scroll naar top
X
X
X