Vrijwilligers gezocht?

💡 Alle advies en informatie die je nodig hebt
💪 Ondersteuning bij het vinden van vrijwilligers
✔️ Kosteloos voor ‘echte’ vrijwilligersorganisaties

Ben je als vrijwilligersorganisatie op zoek naar nieuwe mensen en wil je nieuwe vrijwilligers aantrekken? Dan ben je bij MOOIWERK Breda aan het juiste adres. Wij helpen verschillende organisaties met het werven van vrijwilligers.

Bekijk onze adviespaginaPlaats je vacature

Hoe helpt MOOIWERK?

Het werken in een vrijwilligersorganisatie is ontzettend leuk en waardevol. Maar het kan ook uitdagend zijn! Het werven en aantrekken van nieuwe vrijwilligers kan lastig zijn. Wij brengen vraag en aanbod van vrijwilligers samen en bieden hier ondersteuning bij. MOOIWERK helpt je met adviesgesprekken op maat. We geven informatie en praktische handvatten. En organiseren inspirerende bijeenkomsten en cursussen.

Werk je voor een echte vrijwilligersorganisatie? Dan staan wij kosteloos voor je klaar. De meest gestelde vragen vind je hier.

"Kom je er niet aan uit op onze website? En wil je graag persoonlijk met ons in gesprek? MOOIWERK staat voor je klaar! Neem contact op met ons.Annemiek van MOOIWERK

Hoe kan je het beste vrijwilligers werven

Zoek je naar de beste manier om vrijwilligers te werven? Wil je informatie over de vrijwilligersverzekering, of over subsidies? Of over het schrijven van een vacature? Wij hebben alvast alle handige informatie, praktische tools en slimme formats voor je verzameld op onze adviespagina. Hierdoor wordt het aantrekken van vrijwilligers nóg leuker en makkelijker! Waar ga jij mee aan de slag?

Vacature voor vrijwilligerswerk plaatsen

Vrijwilligers gezocht? Je bent waarschijnlijk op zoek naar gedreven en toegewijde vrijwilligers. Maar hoe plaats je nou het beste een vacature voor vrijwilligers werk om jouw vacature onder de aandacht te brengen? En dan ook nog bij de juiste mensen. Wil je tips hoe je dit het beste kunt doen? Lees dan gauw verder. Wil je direct je vacature plaatsen, klik hier.

Cursussen en workshops voor werven vrijwilligers

Wil je nog beter worden in wat je doet? Nieuwe dingen leren? Vrijwilligers leren werven? Of kennis maken met andere vrijwilligersorganisaties? Via MOOIWERK volg je inspirerende workshops. We organiseren bijeenkomsten en themacafés. Deze zijn niet alleen interessant voor jou. Je kunt ze ook inzetten voor ontwikkeling, ondersteuning of waardering. Voor alle vrijwilligers binnen je organisatie! Welke datum zet jij in je agenda? Bekijk hier alle mogelijkheden.

"Wil jij nieuwe vrijwilligers werven voor jouw organisatie? Wij denken graag met je mee!"Annemiek van MOOIWERK

Niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets over workshops en vrijwilligers(werk) in Breda!

Scroll naar boven