6x voordeel van online leren

Iets nieuws leren is altijd een goed idee. Maar we zijn ook druk. Met werk, vrienden, familie en andere hobby’s. Hoe kun je jezelf verder ontwikkelen als je veel te doen hebt? Het antwoord is simpel: online leren. Bij MOOIWERK begrijpen we dat niet iedereen tijd heeft om naar een leslokaal te gaan. Daarom willen we je laten zien hoe handig en flexibel online leren kan zijn! Jij kiest zelf wat je interessant vindt, dus jij kiest waar je in wil groeien!

1. Het kost je niets

We beginnen eerst maar even met deze open deur. Want JA: het is gratis! Of beter gezegd: jij betaalt niets. Vergeet peperdure cursussen of abonnementen. MOOIWERK dekt de kosten, als dank voor jouw vrijwillige inzet. Want voor wie het nog niet wist: alle vrijwilligers uit Breda mogen kosteloos meedoen met onze workshops en bijeenkomsten, online én offline. Doei drempel! Het enige wat het je kost, is tijd. En daar krijg je een bak aan kennis en plezier voor terug.

2. Je bent superflexibel

Een van de grootste voordelen van online leren is dat je zelf kunt kiezen wanneer en waar je leert. ’s Ochtends vroeg een half uurtje – om productief je dag te beginnen? Of toch tijdens de lunch, of ’s avonds op de bank. Online cursussen passen zich aan jouw schema aan, niet andersom! Dat betekent dat je kunt leren terwijl je in de trein zit, tijdens een pauze op je werk, of lekker thuis.

Online leren kan via

  • Op je telefoon 🎧
  • Op je tablet 📱
  • Op je laptop 💻


3. Je leert in je eigen tempo

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier, en dat is helemaal oké! Kies je voor een online cursus, dan kun je de tijd nemen die je nodig hebt om de stof écht te begrijpen. Je kunt lessen zo vaak als je wilt herhalen, stoppen en de informatie laten bezinken voordat je verder gaat.

4. Je kiest uit een méga groot aanbod

Wist je dat er maar liefst 1265 mogelijkheden zijn waar je uit kunt kiezen? Online leren geeft je toegang tot een bijna oneindige hoeveelheid onderwerpen. Ben je geïnteresseerd in fotografie, webdesign of misschien een nieuwe taal? Er is altijd wel een online cursus die bij jouw interesses past. Plus, je kunt vaardigheden leren die direct toepasbaar zijn in je (vrijwilligers)werk of dagelijks leven.

5. Je kunt leren op verschillende manieren

Online leren saai? Vergeet het maar! Jij kunt leren op de manier die jij fijn vindt:

  • Online trainingen volgen
  • Luisterboeken voor onderweg
  • Samenvattingen doornemen
  • Digitale boeken leren
  • Tests maken
  • Video’s kijken


6. Het is toegankelijk voor iedereen

Een account aanmaken, inloggen… Het is niet voor iedereen makkelijk of fijn. Goed nieuws: MOOIWERK kan je hierin ondersteunen. Dus ben jij niet zo digi-vaardig? Wij loodsen je erdoorheen. Bel of mail ons, zodat jij lekker aan de slag kunt.

Begin vandaag nog!

Zin gekregen om te beginnen? Goed nieuws: je kunt gelijk beginnen! Check onze pagina, kies een cursus die je aanspreekt en meld je aan. Het is makkelijk, snel én de eerste stap naar een nieuwe vaardigheid.

Klik hier om ons aanbod te bekijken en je reis te beginnen!

Scroll naar boven