Een sterke sportvereniging

🛠️ Advies op maat
📱 Persoonlijk contact
🏆 Meer vrijwilligers voor je club

Ben je als sportclub op zoek naar nieuwe mensen en wil je nieuwe vrijwilligers aantrekken? Of heb je een vraag over ledenwerving of sociale veiligheid? Dan ben je bij MOOIWERK Breda aan het juiste adres! Wij helpen verschillende sportclubs met allerlei vraagstukken.

Stel ons je vraagPlaats je vacature

Zo helpt MOOIWERK jullie

Bestuurslid, vrijwilliger of trainer? Dan draag je bij aan de positieve gezondheid van Bredanaars. Ervaar je uitdagingen of wil je kansen aangrijpen? MOOIWERK pakt dit graag met je op. Dat doen we onder andere op de volgende manieren: we organiseren inspiratiesessies, geven advies en verzorgen cursussen. Samen maken we je club nog sterker!

Advies en tools

MOOIWERK wil het graag makkelijker voor je maken. Dat doen we met onze tools. Deze zijn er voor verschillende belangrijke thema’s. Denk hierbij aan bestuur en beleid. Maar ook aan sociale veiligheid, financiën of ledenwerving. We hebben kant-en-klare concepten klaarliggen die jouw sportvereniging sterker maken. Heb je behoefte aan een tool op maat? Ook dat is mogelijk!

Workshops en bijeenkomsten

Ook voor sportverenigingen organiseren we interessante workshops en bijeenkomsten. Neem eens een kijkje in onze cursusagenda. We hebben ook trainingen die aansluiten bij de vraag van jouw vereniging. Heb je daar interesse in? Neem dan contact op met een van de adviseurs. Bekijk hier welke cursussen er zijn voor vrijwilligers. Tip: kijk ook eens bij het thema EHBO en veiligheid!

Vacature voor vrijwilligerswerk plaatsen

Vrijwilligers gezocht? Je bent waarschijnlijk op zoek naar gedreven en toegewijde vrijwilligers. Maar hoe plaats je nou het beste een vacature voor vrijwilligers werk om jouw vacature onder de aandacht te brengen? En dan ook nog bij de juiste mensen. Wil je direct je vacature plaatsen, klik hier.

Via de MOOIWERK vacaturebank krijg je veel zichtbaarheid buiten je eigen ledenbestand. Tip: neem contact met ons op voor de widget!Frederik van MOOIWERK

Niets missen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het sportlandschap en Breda met onze nieuwsbrief!

Scroll naar boven