Coachingsprogramma Vrijwilligers Werven

Coachingsprogramma: “Vrijwilligers werven” – Exclusief voor organisaties, stichtingen en verenigingen uit Breda! – VOL

Stel je voor: jouw organisatie, stichting of vereniging zit nooit meer zonder vrijwilligers… Kan dat? Ja, dat kan! MOOIWERK lanceert exclusief voor Bredase organisaties een gratis 15-daags coachingsprogramma waarin jij op een andere manier naar vrijwilligers en vrijwilligerswerk leert kijken. Hierna ben jij een pro in het werven van vrijwilligers!

Let op: het Coachingsprogramma dat start op 8 maart is vol! Wil jij straks ook graag aan de slag met het werven van nieuwe vrijwilligers? Schrijf je dan alvast in voor het programma eind september/begin oktober, en verzeker jezelf van een plekje!

Workshops-400x400

 Na het volgen van het coachingsprogramma:

 • heb jij de perfecte vacature die meer potentiële vrijwilligers aantrekt;
 • bereik je meer mensen met je vacature(s);
 • snap je welke stappen een vrijwilliger zet voor hij/zij terecht komt bij jouw organisatie;
 • krijgen potentiële vrijwilligers na elk contactmoment meer zin om voor jouw organisatie aan de slag te gaan! 

“Vrijwilligers werven gaat niet vanzelf. Mensen willen zich wel inzetten, zolang het maar bij hen past én ze er zelf ook iets aan hebben. Ik leer je hoe je daar actief op in kunt spelen.”  – Trainer Heleen

 

Inhoud programma

Het coachingsprogramma bestaat uit verschillende online lessen, die je in je eigen tempo doorloopt in een tijdsbestek van 15 dagen. Je krijgt een gedeelte theorie, maar je gaat ook meteen aan de slag in de praktijk met wat je geleerd hebt. Dit doe je samen met andere Bredase vrijwilligersorganisaties die – net als jij – graag met nieuwe vrijwilligers aan de slag willen. Heb je interesse, dan koppelen we je aan andere deelnemer. Zo kun je samen sparren! Daarnaast is MOOIWERK het gehele traject beschikbaar als coach om aanvullende informatie te geven, je te inspireren en vragen te beantwoorden.

Het coachingsprogramma loopt van 8 t/m 22 maart en is inclusief:

Zelfstandige leermodules:

 • Altijd en overal toegang tot de online lessen, die je volgt op eigen tempo (in totaal zijn het 16 e-learnings, waar je ongeveer 4 tot 6 uur in totaal mee bezig bent – verdeeld over 15 dagen)
 • Werkboek met focus op de 5 onderwerpen mindset, ondernemerschap, creativiteit, zichtbaarheid en betrouwbaarheid
Vier gezamenlijke bijeenkomsten:
 
 • 8 maart (19.30 – 20.45 uur) – Gezamenlijke aftrap + kennismaking deelnemers
 • 11 maart (19.30 – 21.00 uur) – Live masterclass “de perfecte vacature”: een praktische sessie aan de hand waarvan je meteen kunt knallen!
 • 16 maart (19.30 – 21.00 uur) – Live masterclass “de vrijwilligersreis”: hierna weet je wat er gebeurt in het hoofd van een potentiële vrijwilliger (en hengel je ‘m binnen!)
 • 22 maart (09.00 – 10.00 uur) – Gezamenlijke afsluiting + vraag- en antwoordsessie + aftrap Vrijwilligersweek
Verschillende extra’s:
 
 • Introductie tot de vrijwilligersweek die start op 22 maart – zo vind je meteen passende vrijwilligers!
 • Persoonlijke coaching door de vrijwilligersadviseurs van MOOIWERK gedurende het hele traject.
 • Je houdt tot 31 mei toegang tot de leeromgeving en de video’s, die worden opgenomen.

Pre-registreer voor september/oktober

Wauw, ons coachingsprogramma voor 15 maart zit helemaal vol! Super dat jullie samen met ons aan de slag willen met het werven van nieuwe vrijwilligers. 

Eind september/begin oktober ’21 lanceren wij het programma opnieuw. Deelname is helemaal gratis. Alles wat wij vragen, is jouw commitment voor 15 dagen lang. MOOIWERK stelt het exclusieve coachingsprogramma beschikbaar voor 25 vrijwilligersorganisaties uit Breda. Wees er dus snel bij, want vol = vol!

Scroll naar top
X
X
X