Themacafé Vrijwilligersorganisaties - Ben jij erbij?

Lijkt het je ook zo gezellig om elkaar weer te zien en samen in gesprek te gaan? MOOIWERK organiseert speciaal voor Bredase vrijwilligersorganisaties elke maand een themacafé. We praten we over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Let op: het themacafé van 14 juni is geannuleerd en maakt plaats voor het:

Themacafé 5 juli – Elkaar live ontmoeten
Jullie hebben hard je best gedaan de afgelopen tijd door het volgen van verschillende coachingsprogramma’s. Tijd om elkaar te ontmoeten! Graag willen wij je uitnodigen voor een avond bij een écht café. Op maandag 5 juli gaan we elkaar live zien bij Electron in Breda. Op het terras – in de zon! Bij mooi weer zitten we buiten en bij minder goed weer gezellig binnen. Wij zorgen voor een drankje en een paar lekkere bites. En uiteraard houden we de corona maatregels in acht! Kom jij ook?

“Gisteravond ook weer genoten van de interactie!”
- Thebe, deelnemer themacafé
"Erg interessant en vooral leuk om andere organisaties beter te leren kennen op deze manier. Wat een energie ontstaat er dan! De opzet van het café was erg goed. Complimenten!"
- Stichting Vier het Leven, deelnemer themacafé

 Praktische informatie:

  • Wat? Een gezellig themacafé waar je elkaar kunt ontmoeten en inspireren!
  • Wanneer? 5 juli (maandag)
  • Voor wie? Bredase vrijwilligersorganisaties
  • Waar? Electron, Belcrumweg 19 – Breda
  • Tijd? Van 17.00 tot 18.30 uur
  • Kosten? Geen

 Programma van de komende themacafés

Wat mag je verwachten? 

Je hebt dit jaar meegedaan aan één van onze online coachingsprogramma’s, themacafés, óf je bent aangesloten bij onze Facebookgroep. Dus je hebt al veel nieuwe vrijwilligersorganisaties in Breda leren kennen, met coördinatoren in werkgroepen gezeten of ervaringen met elkaar uit gewisseld. Tijd om elkaar nu live te ontmoeten, dachten wij zoLijkt het jou ook ontzettend gezellig om met elkaar op het terras een lekker drankje te drinken en leuk met elkaar in gesprek te gaan? Geen speciaal thema dit keer, maar gewoon elkaar ontmoeten en bourgondische gezellig samenzijn staat voorop!  

Aan het eind van elke avond bepalen we samen welke onderwerpen interessant zijn voor de volgende keerWeet je nu al een onderwerp waar je meer over wilt weten? Mail naar advies@mooiwerkbreda.nl  

Maandag 14 juni – Coronaversoepelingen: Wat heb je nog nodig? (Geannuleerd) 

 – Maandag 5 juli –  Elkaar live ontmoeten

Wat ontzettend leuk dat jij je in wilt schrijven voor ons themacafé!

Laat je je gegevens achter in onderstaand formulier? Dan weten we wie je bent en zorgen we er natuurlijk voor dat je op de deelnenmerslijst komt te staan. Later ontvang je meer gedetailleerde informatie van team MOOIWERK. 

We zien je graag dan 🙂

Inschrijven Themacafé
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Jouw naam
Ik ga akkoord met het ontvangen van de MOOIWERK e-mailnieuwsbrieven
Scroll naar boven