Week van de vrijwilliger! - MOOIWERK

Week-van-de-vrijwilliger-recht-met-paars-nieuw

Wat doet jouw organisatie rondom de Nationale Vrijwilligersdag?

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Heb jij ‘m al in je agenda staan? En beter nog: heb je ook al een planning? Wat ga je doen? Laat je inspireren! Speciaal rondom deze belangrijke datum organiseren we allerlei activiteiten tijdens de week van de vrijwilliger. Samen maken we er iets onvergetelijks van. Voor jou, voor de stad en voor alle vrijwilligers.

✔ Inspiratie rondom de Nationale Vrijwilligersdag ✔ Een programma voor jou én vrijwilligers ✔ Kosteloos voor Bredase vrijwilligersorganisaties

Het programma

A young smiling man with a bouquet of daffodils on a colored background. The concept of greetings and women's day.

Inspiratiesessie vrijwilligers waarderen - 23 november, 19.30u

Een compliment, een schouderklopje, of een paar mooie woorden... Zo kun je vrijwilligers natuurlijk waarderen. Maar het is nóg leuker om die waardering rond de Nationale Vrijwilligersdag (7 december) ook op een andere manier te tonen. Wil jij je vrijwilligers in het zonnetje zetten? Laat je inspireren! Je gaat met leuke, gekke en creatieve ideeën naar huis.

Bredaas sportcafé - wordt verzet!

Let op: in verband met de vernieuwde coronamaatregelen wordt het sportcafé verzet naar het nieuwe jaar!

Theatervoorstelling - wordt verzet!

Let op: in verband met de vernieuwde coronamaatregelen wordt de theatervoorstelling verzet naar het nieuwe jaar!

Winterprogramma - inschrijvingen geopend

We zijn weer terug met het winterprogramma! Na een super geslaagd zomerprogramma, zal ook Breda in de winter geweldig zijn voor vrijwilligers. Dit is een mooi cadeautje waar jij je vrijwilliger(s) op kunt attenderen. Zij kunnen kosteloos meedoen met allerlei workshops bij andere vrijwilligersorganisaties. Kijk snel hoe je je kunt inschrijven.

Online leren - een cadeautje voor je vrijwilligers!

Bij MOOIWERK weten we maar al te goed hoe waardevol vrijwilligers zijn. Elke dag zien we hoe jullie de stad telkens een beetje mooier maken! Daarom mogen alle vrijwilligers uit Breda via MOOIWERK kosteloos online cursussen volgen. Je krijgt een account van ons en je kunt gelijk aan de slag. Kies wat je leuk vindt, en waar je iets aan hebt. Tip: geef het door aan de vrijwilligers binnen jouw organisatie - zo heb je weer iets moois om weg te geven!

Gratis naar de voorstelling "Come From Away"!

Vrijwilligers in het zonnetje zetten lukt nóg beter als je het samen doet. MOOIWERK is trots op deze samenwerking met Het Chassé Theater! Hierdoor kan jij iedere vrijwilliger een vrijkaart aanbieden voor de musical Come From Away. Er zijn drie speeldata waaruit vrijwilligers kunnen kiezen: 15, 16 en 17 december.

Let op: in verband met de vernieuwde coronamaatregelen wordt de theatervoorstelling verzet. Meer informatie volgt.

Contact met één van de adviseurs?

Wil je graag persoonlijk advies? Of heb je ergens vragen over? Stel je vraag gerust aan één van de MOOIWERK-adviseurs!

Scroll naar boven