Compassietraining: positieve gedachten

12Jun09:3012:00Compassietraining: positieve gedachtenLeer hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen naar iets positiefs09:30 - 12:00 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

Buurthuis Gageldonk, Gageldonksepad 5, 4824 PP Breda

Other Events

Details

Hoe kijk jij naar jezelf? Mag jij soms wel wat minder hard zijn? Of wil je leren hoe je op een positieve manier over dingen kan denken? Dan is deze compassietraining iets voor jou!

In deze training gaan we door creatief te schrijven werken aan positieve gedachten. We denken negatieve gedachten om en vormen die om. We maken dit beeldend, zodat jij hier later nog eens naar terug kunt kijken – en kunt denken aan alle mooie woorden en gedachten die jij jezelf gunt!

Lijkt het jou interessant om jezelf nog beter te leren kennen? Wil jij erachter komen waar jij je aan vasthoudt? Dan is deze ervaringsgerichte training zeker iets voor jou! Let op: dit is geen theoretische training maar een actieve training. Je gaat zelf aan de slag met meditaties, diverse oefeningen en met stilte.

Doelgroep
Bredase vrijwilligers die op een compassievolle manier aan de slag willen met zichzelf. Dit keer komt het thema zekerheid en verandering aanbod.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

6 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven