E-learning: Beter communiceren

FebE-learning: Beter communicerenAan de slag met jouw communicatie performanceDe hele maand (Februari) 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Februari)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij aan de slag met het verbeteren van jouw communicatie? Dan is deze training iets voor jou.

Hoe gaat het communiceren jou af? Begrijpt iedereen altijd gelijk wat jij bedoelt? Of blijven er nog wel eens wat vragen achter?
Vaak denken we dat we heel duidelijk zijn, maar in de praktijk blijkt het toch wel eens anders. Wat kunnen we daar nu aan doen? En wat zorgt ervoor dat mensen het soms niet begrijpen? Deze online training geeft jou inzicht in het communicatie proces en hoe je effectief communiceert. Zo werk jij aan jouw performance in communicatie en schep jij duidelijkheid.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze training;

  • Heb jij kennis van basiselementen uit de communicatietheorie;
  • Weet jij meer over de verschillende soorten communicatielijnen, gesprekstechnieken en communicatievormen;
  • Heb jij aan de hand van praktijkvoorbeelden inzicht gekregen in communicatie op de werkvloer;
  • Ben jij bekend met de LSD-techniek (Luisteren, Samenvatten, Doorvragen);
  • Kan jij diverse fasen in een gesprek van elkaar onderscheiden.

 

” Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

9 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven