E-learning: Motiveren

SepE-learning: MotiverenZo maak jij jezelf én een ander enthousiast!De hele maand (September) 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (September)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Iedereen enthousiast, inclusief jijzelf!

De eerste helft van het jaar zit er al weer bijna op. Staan er voor jou alweer toffe activiteiten of projecten op de planning nu er weer wat meer versoepelingen zijn? Hoe is dat voor jou? Kun jij jezelf en andere in jouw omgeving motiveren en enthousiast krijgen? Of is iedereen een beetje terughoudend en kost het je veel moeite?

Niet is iedereen even gemotiveerd. Het is dan ook niet altijd even makkelijk om het energieniveau hoog te houden. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw collega’s of mede-vrijwilligers er zin in hebben en vol passie aan de slag gaan? Hoe ga je om met mensen die minder gemotiveerd zijn? Ben jij benieuwd hoe jij jouw omgeving kunt motiveren? Of misschien jezelf? Dan is deze training iets voor jou! Leer doeltreffend kijken naar de manier waarop jij omgaat met jouw omgeving en ontdek hoe jij iedereen in beweging krijgt.

Doelgroep
Voor iedere Bredase vrijwilliger die aan de slag wil met het motiveren van zichzelf en anderen. Van teamleider en coördinatoren tot trainers en individuele vrijwilligers die met anderen werken.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Heb je kritisch gekeken naar jezelf en jouw omgeving (collega’s, vrienden, andere vrijwilligers).
  • Heb je geleerd hoe je positieve energie kunt opwekken en losmaken bij jezelf en anderen.
  • Weet je hoe je nog beter om kunt gaan met jouw omgeving en dit kan blijven verbeteren.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven