Fietstour met Fietsgilde de Baronie

20Aug10:0013:00Fietstour met Fietsgilde de BaronieStap op de fiets en laat je op de route verrassen met nieuwe weetjes!10:00 - 13:00 24 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 10:00 - 13:00

Locatie

Viandenlaan 5 Breda

Other Events

Details

Fietsliefhebbers opgelet: rondje Breda on the Bike!

Tijdens deze fietstour ga jij gezellig met andere vrijwilligers een ronde fietsen. Samen leren jullie nog meer over het mooie Breda. Gilde de Baronie vertelt jou graag de highlights. Zo fiets je onder andere door bossen, langs landgoederen en andere verrassende (vaak nog onbekende) plekken.

De fietsgidsen van Gilde de Baronie hebben speciaal voor deze week voor vrijwilligers een speciale zomerroute uitgestippeld. Je fietst in een rustig tempo. Deze is geschikt voor zowel gewone (stads-, toer-)fietsen als met de e-bike.

Startpunt:(thuisbasis van Gilde de Baronie) Viandenlaan 5 Breda 
Route circa 25 – 30  km

Duur: 2 tot 3 uur, dit is afhankelijk van wat de groep wil.

Benodigdheden
– Sportieve/makkelijke kleding
– Flesje drinken voor onderweg
– Zonnebrand/zonnebril/pet of hoed (als het warm weer is)
Tijdens de tour stoppen we bij een restaurantje om samen wat te drinken en even uit te rusten.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de workshop vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

24 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven