Historische stadswandeling

13Aug10:3012:00Historische stadswandelingOntdek de verhalen achter de plekken van het centrum van Breda!10:30 - 12:00 22 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 10:30 - 12:00

Locatie

Verzamelpunt: buiten voor de ingang van de Bruine Peij, dit zit tegenover de Grote kerk, Kerkplein 7, 4811 XT Breda

Other Events

Details

Trek je wandelschoenen aan en ontdek meer van Breda!

Wil jij meer over de Bredase cultuur leren? Dan is deze wandeltour door de stad écht iets voor jou!

Breda heeft een rijke geschiedenis. Je loopt vast weleens door de stad. Daar is een hoop cultuur te vinden, maar daar sta je niet altijd bij stil. Tijd om daar verandering in te brengen! Ben jij geïnteresseerd in de historie van onze mooie stad? En lijkt het je leuk om de verhalen te horen achter bekende gebouwen en plekjes in het centrum? Ga dan mee met deze stadswandeling!

Onder begeleiding van een gids wandel je door het centrum. In ongeveer 1,5 uur tijd maak je kennis met verschillende plekken. Denk aan De Grote kerk, Het Spanjaardsgat, het Kasteel van Breda, Het Begijnhof, ’t Sas en nog veel meer. Binnen een straal van 1,5 kilometer is genoeg historie te vinden! Kom je ook?

”Neem een duik in de cultuur van Breda tijdens deze stadswandeling. Samen ontdekken jullie de rijke historie die de binnenstad te bieden heeft”.

Wat heb je nodig?
– Comfortabele (wandel)schoenen
– Makkelijke wandelkleding
– Paraplu of poncho (als het regent)

Wie kan er meedoen?

Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.

 

Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

22 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven