SPORTCAFÉ: POSITIEF SPORTKLIMAAT, WAT DOE JIJ ALS SPORT- EN BEWEEGAANBIEDER?

30Nov19:0022:30SPORTCAFÉ: POSITIEF SPORTKLIMAAT, WAT DOE JIJ ALS SPORT- EN BEWEEGAANBIEDER?Wat doen jullie al voor het creëren van een positieve sportcultuur?19:00 - 22:30 24 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 19:00 - 22:30

Locatie

RKVV Jeka, Beukenlaan 21, Bavel

Other Events

Details

Een positief sportklimaat, een thema dat steeds meer onderdeel wordt van de hedendaagse (sport)maatschappij. Maar wat zijn dan elementen die behoren tot dat positieve sportklimaat? En hoe kan jij als sport- en beweegaanbieder aan de slag met dit thema, zodat jullie mee gaan met de tijd en toekomstbestendig zijn?

Tijdens ons sportcafé op woensdag 30 november as. nemen wij jullie mee in de wereld van het positieve sportklimaat. Er zal een voorstelling worden gespeeld, waarin allerlei casussen met betrekking tot ‘positief coachen’ aan bod komen en waarover met de zaal in gesprek zal worden gegaan. De gemeente zal tijdens de bijeenkomst hun visie op dit onderwerp delen. Tot slot vinden wij het belangrijk dat jullie als aanbieders met elkaar in gesprek kunnen gaan over de wijze waarop jullie hiermee bezig zijn binnen de organisatie, maar ook hoe jullie elkaar kunnen versterken, dit doen we tijdens de borrel.

Wanneer: woensdag 30 november
Tijden: 19.00 (inloop) en 19.30 (start sportcafé)
Waar: RKVV Jeka, Beukenlaan 21, Bavel

Zien wij jou daar?

Doelgroep
Let op deze workshop is bedoel voor sportverenigingen, clubs en beweegaanbieders die graag met andere in gesprek gaan over een positief sportklimaat.

Hoe gaat het in zijn werk?
Een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

24 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven