Succesvol vrijwilligers werven? Wij helpen je een handje!

05Sep19:3021:30Succesvol vrijwilligers werven? Wij helpen je een handje!19:30 - 21:30 15 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:30

Locatie

Reeds onbekend, dit wordt zo snel mogelijk per mail bekend gemaakt!

Other Events

Details

Vrijwilligers zijn het kloppende hart van je organisatie. Maar.. hoe vind je de juiste mensen die hun tijd en talent willen inzetten voor jouw goede doel? In deze cursus gaan we samen een wervingsplan opstellen. Speciaal toegespitst op joúw organisatie, waardoor het vinden van nieuwe vrijwilligers een stuk makkelijker (en leuker) wordt.

Hier gaan we aan werken:

  • Gericht zoeken. Hoe ziet jouw ideale vrijwilliger er precies uit? Hoe gerichter je zoekt, hoe meer kans je hebt om de juiste persoon te vinden. “Als je iedereen wil aanspreken, spreek je niemand aan.”
  • Bereik. Waar werf je het meest effectief, op een manier die past bij jouw organisatie en jouw doelgroep? Online: op Social media, NLDoet, de vacaturebank van MOOIWERK. Of fysiek: op een markt, of tijdens een van je reguliere activiteiten?
  • Communicatie. Hoe tref je de juiste toon in je vacature tekst? Hoe benader je potentiële vrijwilligers zo doeltreffend mogelijk?

Na deze cursus heb je genoeg praktische kennis in huis voor een succesvolle wervingsmethode. Laat die vrijwillige energie maar losbarsten!

Lesdata
Donderdagavond 5 september 2024 om 19.30 uur (inloop om 19.15 uur).

In overleg met de deelnemers kan een tweede bijeenkomst worden ingepland om nog dieper op het werven van vrijwilligers in te gaan.

Doelgroep
Iedereen die verantwoordelijk is voor de werving van vrijwilligers. Tip: Doe het samen. We nodigen je uit om met 2 personen per organisatie te komen, dat werkt het beste!

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

15 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven