Themaochtend - Compassietraining: het leven nemen hoe het komt

07Jun09:3012:00Themaochtend - Compassietraining: het leven nemen hoe het komtHoe gaat het nu met je?09:30 - 12:00

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

Princentuin 2a te Breda.

Other Events

Details

Leven met wat er op jouw pad komt!

Het leven nemen hoe het komt… Het klinkt misschien simpel, maar het is soms makkelijker gezegd dan gedaan. We maken allemaal dingen mee. Misschien lig je vaak te piekeren, gebeurt er veel in jouw omgeving of staat er een spannende gebeurtenis gepland. Het kan zomaar voor komen dat jouw hoofd overuren maakt en dat er allemaal vragen of gedachten door je hoofd gaan. Vragen die wellicht voor twijfels of onzekerheid zorgen.

In deze compassietraining gaan we ervaren wat jouw verlangens zijn, kijkend naar wat jij meemaakt. Je wordt je meer bewust van je omgeving, je eigen gedachten, intuïtie, emoties en wat jij zelf belangrijk vindt. Door verschillende oefeningen besteden we aandacht aan hoe je verbinding kunt maken met jouw innerlijke stem. Kom los van jouw vragen zonder oordeel, afkeur of hechting, maar mét met meer zelfcompassie en vertrouwen. Zo kun je het leven nemen, hoe het komt!

Wil jij even tot jezelf komen? Dan is deze compassie training zeker iets voor jou!

Goed om te weten
Deze training bestaat uit;

  • Meditatie oefeningen
  • Minfulness & compassievolle gerelateerde oefeningen
  • Lichaamsgerichte oefeningen, zodat je minder in je hoofd gaat zitten
  • schrijf oefeningen

Dit is geen theoretische training, maar een  ervaringsgerichte training. Je kunt door een innerlijke ervaring, gevoelsmatig  meer opnemen dan alleen maar te luisteren. In deze bijeenkomst ga je vooral zelf voelen en ervaren.

Benodigdheden
– Matje
– Makkelijk zittende kleding
– Een dekentje indien je het snel koud hebt.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven