Workshop: Tennis & padel - Altijd in beweging

20Aug13:3015:30Workshop: Tennis & padel - Altijd in beweging13:30 - 15:30

Tijd

(Vrijdag) 13:30 - 15:30

Locatie

Donkerstraat 44, 4847EJ Teteringen

Other Events

Details

Ben jij altijd in beweging en hou jij van sport?

Dan is deze combinatie workshop tennis & padel iets voor jou!

In deze combinatie workshop maak jij kennis met de racketsporten tennis & padel. Van ons privéleven tot op ons werk en tijdens ons vrijwilligerswerk: we zijn altijd in beweging. Zo blijven we vitaal! Lijkt het jou interessant om te ontdekken hoe jij door middel van tennis of paddel in beweging kunt blijven? Dan is deze workshop perfect voor jou!

”Ontdek wat vitaliteit voor jou kan betekenen. Ervaring met tennis of padel is niet nodig, samen gaan we kijken wat de sport inhoudt!”

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in een combinatie workshop tennis & paddel.  Tip: Neem gezellig jouw (mede)vrijwilliger in crime mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven