vol! Workshop: zelfverdediging & omgaan met geweld

26Aug19:0020:45vol! Workshop: zelfverdediging & omgaan met geweldLet op: deze activiteit is vol. Schrijf je in voor de reservelijst.19:00 - 20:45

Tijd

(Maandag) 19:00 - 20:45

Locatie

Wordt nader bekend gemaakt

Other Events

Details

Deze activiteit is vol! Wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Hoe goed kun jij jezelf beschermen tegen geweld?

Een vervelende situatie kan ons allemaal overkomen. Op straat, tijdens je vrijwilligerswerk of na een gezellig avondje stappen… Het gebeurt vaak onverwachts. Daardoor kun jij je machteloos voelen. Wil jij leren hoe jij jezelf kunt verdedigen? Dan is deze training iets voor jou!

Tijdens de training ga jij aan de slag met twee belangrijke dingen:

  1. Fysieke zelfverdediging tegen de krachten van de tegenstander..
  2. Mentale zelfverdediging door ademhalingsoefeningen.

Wat heb je nodig?

  • Sportkleding
  • Sportschoenen (zonder zwarte zolen). Of doe mee op je blote voeten.
  • Flesje water

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de workshop vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven