Ik kan niet meer inloggen. Hoe zit dat?

Ik kan niet meer inloggen. Hoe zit dat?

Voorheen was je gewend om als vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie met je account in te loggen bij MOOIWERK om je aan te melden voor cursussen of om op vacatures te plaatsen of op vacatures te reageren. Dat is niet meer nodig!

Wat is er veranderd?

  • MOOIWERK heeft haar vacaturebank verbeterd. Dat betekent dat je voortaan jouw vacatures kan plaatsen en vinden via https://vrijwilligerswerk.mooiwerkbreda.nl. Alleen voor deze vacaturebank heb je nog inloggegevens nodig. Jouw oude MOOIWERK inloggegevens zijn niet overgezet naar de verbeterde vacaturebank. Je dient dus eenmalig een nieuw account aan te maken. Dat kan via: https://vrijwilligerswerk.mooiwerkbreda.nl/aanmelden.
  • Heb je al een account op Bredavoorelkaar of NLvoorelkaar? Dan kan je met die inloggegevens ook op onze Bredase vacaturebank inloggen. Deze zijn gekoppeld aan de MOOIWERK-vacaturebank.
  • Inschrijven voor een cursus kan vanaf nu ook zonder account. We vragen je bij de inschrijving om je voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en organisatie waar je vrijwilligerswerk doet in te vullen. Het enige wat je hoeft te doen, is te klikken op ‘Ja ik ben erbij!’

Vragen?

Heb je vragen over het inloggen, neem contact op door een mail te sturen naar info@mooiwerkbreda.nl 

Scroll naar boven