Jouw vacatures nóg beter in beeld met onze widget!

Op zoek naar vrijwilligers? MOOIWERK heeft een vacaturebank voor vrijwilligersvacatures in Breda. Deze biedt allerlei voordelen! Eén van die voordelen is dat jouw vrijwilligersorganisatie of sportclub een widget op jullie website kan plaatsen. Hiermee is je vacature gelijk zichtbaar op jullie eigen website. En het kost jou niks (oké, alleen wat tijd).

Daarom wil je deze widget hebben

Een watte? Een widget. Spreek uit als “widzjet”. Dit is een digitaal puzzelstukje dat je op jouw website kunt zetten. Normaal gesproken zet je jouw vacature op MOOIWERK vacaturebank. Vervolgens zien Bredanaars hem op onze vacaturebank. Maar met deze widget zet je jouw vacature op de MOOIWERK vacaturebank én dan zien Bredanaars hem ook gelijk op jouw website. Handig hè?

Hoe werkt de widget voor vrijwilligers vacatures? 
  • Jij stelt onze widget in.
  • De vacatures die jouw organisatie op de MOOIWERK-vacaturebank plaatst, worden ook automatisch zichtbaar op jouw eigen website.
  • Hierdoor hoef je jouw vrijwilligersvacatures maar op één plek te plaatsen, namelijk de MOOIWERK-vacaturebank. Dan zijn ze zowel landelijk (op nlvoorelkaar.nl ) als lokaal (https://vrijwilligerswerk.mooiwerkbreda.nl) áls op jouw eigen website zichtbaar.
  • Ben je bijvoorbeeld een buurthuis? En wil je vacatures uit een bepaalde wijk zichtbaar maken? Dat kan ook!

TIP: hier zie je hoe de widget eruit ziet: Stichting Kielegat

Wij helpen je met het instellen van de widget!

Wil je aan de slag? Stuur een mail naar vrijwilligerswerk@mooiwerkbreda.nl met het antwoord op de volgende twee vragen:

  • Welke informatie moet er getoond worden in de widget? Zijn dat alle vacatures van alleen jouw organisatie, of juist alle vacatures in een bepaalde wijk?)
  • Welke kleuren wil je terug laten komen? Hiervan hebben we een HEX-kleurcode nodig. Zo zien jouw vacatures er gelijk

Als wij dit mailtje van jou hebben, dan zorgen wij ervoor dat er een widget aangemaakt wordt. Hierna ontvangen jullie de linkjes en de installatie-instructies. Daarmee kunnen jullie de widget aan op jullie website installeren!

Heb je nog vragen? Of wil je meer uitleg over de widget? Mail naar vrijwilligerswerk@mooiwerkbreda.nl. Wij hopen dat je er blij mee gaat zijn!

 

Scroll naar boven