MOOI, Breda! | @ v.v. The Gunners

the gunners 700x400

Er zijn bijna 2.000 (!) plekken in Breda waar je vrijwilligerswerk kunt doen. Veel hè? MOOIWERK laat je deze plekken zien – in de nieuwe rubriek MOOI, Breda! Lees mee en ontdek hoe divers vrijwilligerswerk is in onze stad.

The Gunners is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Breda. De club speelt op sportpark Het Hooghuys in de Haagse Beemden. Ze bestaan al sinds april 1953! Onlangs vierden ze hun 70e verjaardag. Dat hebben ze gevierd met (oud) leden, vrijwilligers, kader, sponsoren en buurtbewoners. Ook gaven ze een speciale jubileumkrant uit. Daarin komen veel mensen aan het woord en daaruit blijkt heel duidelijk: Breda zou Breda niet zijn, zonder The Gunners.

Inmiddels zitten ze op een aantal van ongeveer 450 leden en hebben ze zo’n 22 elftallen. Hun doel? Met het eerste elftal een stabiele derdeklasser te worden én te blijven. Maar ook met een aantal jeugdelftallen zo hoog mogelijk spelen en zo goed door te kunnen stromen naar de senioren. Hup, Gunners, hup!

Geen voetbalvereniging, zonder vrijwilligers

The Gunners is meer dan voetbal alleen. Het is een club die bestaat dankzij ze inzet van vele vrijwilligers. Dat betekent zóveel op sociaal-maatschappelijk vlak. Elkaar kunnen ontmoeten, een veilige omgeving, een vertrouwde plek, een gezellige derde helft… Je voelt ‘m al aankomen: een voetbalclub draait echt niet zonder vrijwilligers.

Ben je enthousiast geworden om iets bij deze voetbalclub te doen? The Gunners kan vrijwilligers op allerlei fronten gebruiken. Van scheidsrechters tot bestuursleden, gastheren of -vrouwen en nog veel meer. Daar krijg je energie van! Meer informatie? Kijk op de website op volg ze op social media.

Mis niets en volg The Gunners op social media!

👉 FB: @Thegunnersbreda
👉 IN: @vv.thegunners
👉 https://www.gunners.nl/

Lees ook: het interview van vrijwilliger Mario. Hij is vrijwilliger bij The Gunners!

mario mooi mens gezien
Scroll naar boven