Onze verbeterde vacaturebank: dit moet je weten!

Vrijwilligerswerk Vacatures Breda

Op zoek naar enthousiaste vrijwilligers? MOOIWERK heeft een verbeterde vacaturebank op basis van techniek van NLvoorelkaar. Hierdoor wordt het plaatsen van een vacature en het vinden van vrijwilligers nóg makkelijker!

Wat moet ik doen?

De verbeterde vacaturebank heeft een heleboel voordelen, daarover straks meer. Eerst de praktische kant: je hebt een nieuw account nodig. Dat kan je hier aanmaken.  Als je de volgende stappen doorloopt, is het zo voor elkaar.

1.     Klik op de optie ‘professioneel account aanmaken’
2.     Vul je persoonlijke gegevens in.
3.     Vul jouw organisatiegegevens in.
4.     Ga naar ‘mijn vacatures’ en plaats jouw vacatures!

Heeft jouw organisatie al een account op NLvoorelkaar? Log dan in met deze gegevens. Je hoeft in dat geval geen nieuw account aan te maken. 

Belangrijk: Je account op onze huidige (oude) vacaturebank vervalt op 13 oktober. Zorg dat je voor die tijd je huidige vacaturetekst overzet of opslaat op je computer.

En wat levert het dan op?

 •  Nóg meer bezoekers op de vacaturebank. Hierdoor wordt je kans op het vinden van een vrijwilliger vergroot! 😊 Vanaf november starten we een grote Bredase marketingcampagne over o.a. het doen van vrijwilligerswerk. Dit geeft sowieso een boost aan extra bezoekers van de vacaturebank & jouw vacature profiteert automatisch mee van deze ‘reclame’!
 • In de verbeterde vacaturebank kunnen vrijwilligers beter zoeken, bijvoorbeeld op wijk. Jouw vacature wordt dus sneller gevonden.
 • Vrijwilligers kunnen een profiel aanmaken en aangeven naar wat voor vrijwilligerswerk ze op zoek zijn. Jij kan zelf snuffelen tussen deze vrijwilligers en ze benaderen voor jouw vacature.
 • Vacatures die je plaatst worden automatisch zichtbaar op www.nlvoorelkaar.nl, Nederlands grootste vrijwilligersplatform.
 • Je kan jouw eigen vacatures ook automatisch (en gratis) op je eigen website laten verschijnen, dat scheelt weer werk! Meer weten over deze widget-optie? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligerswerk@mooiwerkbreda.nl

Hoe, wat en wanneer: de planning

 • Vanaf nu: yes, je kan jouw vacatures plaatsen op de verbeterde vacaturebank en deze zijn al zichtbaar op het landelijke platform.
 • Midden oktober: de vacaturebank gaat live voor zoekende vrijwilligers in Breda! Zij kunnen vanaf nu reageren op jouw vacature.
 • Begin november: de marketingcampagne om Bredanaars te stimuleren/inspireren om vrijwilligerswerk te gaan doen gaat van start. De vacaturebank (én jouw vacature) komen volop onder de aandacht!

Praktische tips, tricks en informatie

Heb je vragen of kan je nog wat hulp gebruiken? Mail naar vrijwilligerswerk@mooiwerkbreda.nl en we helpen je graag. Eerst zelf aan de slag? Misschien vind je de oplossing tussen onderstaande documenten, informatie en tips:

 • Bekijk hier het stappenplan voor het plaatsen van een vacature
 • Leer hoe je een wervende vacaturetekst schrijft tijdens de workshop op 20 september.
 • Kom meer te weten over hoe de verbeterde vacaturebank precies werkt tijdens de online bijeenkomst op 26 september.
Scroll naar boven