Terugblik kick-off Actief in Breda

In Breda zijn er veel sport- en beweegactiviteiten. Toch weten veel Bredanaars niet wat ze precies kunnen doen of waar ze dat kunnen vinden. Daarom is het platform www.actiefinbreda.nl gelanceerd.

Kick-off 

Normaal gesproken is het rustig in de bibliotheek De Nieuwe Veste. Op woensdag 22 september werd daar echter druk gesport. In het bijzijn van genodigden schiet Daan Quaars met pijl en boog in de roos; dit was het startsein voor de livegang van het platform www.actiefinbreda.nl. Vanaf nu kunnen alle inwoners uit Breda hier actueel sport- en beweegaanbod vinden, zowel stedelijk als bij hen in de buurt. Sport- en beweegaanbieders uit Breda vergroten zo hun zichtbaarheid. 

Aanleiding 

“We lanceren het platform natuurlijk niet voor niets”, vertelt projectleider Joan Kuipers. “Uit onderzoek blijkt dat inwoners op zoek zijn naar passende sport- en beweegactiviteiten maar het niet kunnen vinden. Ook kwam uit adviestrajecten en een enquête naar voren dat sport- en beweegaanbieders graag hun zichtbaarheid willen vergroten en nieuwe leden willen werven 

Campagne 

De komende weken wordt in heel Breda aandacht gevraagd voor het nieuwe platform. De unieke beelden tonen sport- en beweegactiviteiten op bijzondere Bredase locaties. Zo is bijvoorbeeld te zien hoe iemand in het aquarium bij de lokale Chinees duikt en wordt er gestept in het Chassé Theater. 

Staat jouw sportclub nog niet op Actief in Breda? Meld je dan snel en gemakkelijk aan via: www.actiefinbreda.nl  

Scroll naar boven