vol! - Creatieve Indigo-workshop

15Jul14:0016:00vol! - Creatieve Indigo-workshopLet op: deze activiteit is vol. Schrijf je in voor de reservelijst.14:00 - 16:00

Tijd

(Maandag) 14:00 - 16:00

Locatie

Park Zuiderhout, Arnold Janssenlaan 46, 4847 DK Teteringen

Other Events

Details

Deze activiteit is vol! Wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Maak jouw unieke, handgeverfde zakdoek!

Word jij blij van verf? Dan is deze creatieve workshop zeker iets voor jou! Samen duiken we in de wereld van “Indigo”. Dit is een natuurlijke, blauwe kleurstof. Iedereen maakt na een korte uitleg zijn eigen unieke hand geverfde zakdoek, die je aan het einde van de dag mee naar huis mag nemen! Voor deze workshop hoef je geen ervaring te hebben met textiel of textielverven.”

Wat is Indigo?
Indigo is een natuurlijke kleurstof; een pigment met een uitgesproken blauwe kleur. Het verven van textiel spreekt tot ieders verbeelding. Het meest bekende voorbeeld is onze spijkerbroek. Daar wordt indigo geweven met een naturel kleur garen, wat de typische denimkleur oplevert. Maar denk ook aan de intens blauwe tinten van Japanse kimono’s de levendige patronen van Afrikaanse stoffen. Het zijn deze magische blauwtinten die we zo bewonderen!

Wat heb je nodig?
– Draag kleren die vies mogen worden.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet mee doen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven