4 inzichten voor trainerschap

31Mei19:0021:304 inzichten voor trainerschapStructureren, stimuleren, individuele aandacht geven en regie overdragen.19:00 - 21:30 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 19:00 - 21:30

Locatie

Online, Zoom

Other Events

Details

Wat zijn vier belangrijke kernkwaliteiten voor trainers en coaches?

Tijdens deze workshop krijgen trainers handvatten om hun sporters effectiever te begeleiden. Als trainer leer je hoe je een inspirerende en veilige sportomgeving kunt creëren. Of je nu al jaren training geeft, of pas sinds kort een trainer bent: deze workshop is geschikt voor iedereen! We reflecteren namelijk op je eigen handelen. Hierdoor kunnen ook ervaren trainers zich weer verder ontwikkelen. En de startende trainer krijg juist veel praktische handvatten!

Interesse? 
Deze training bestaat uit twee onderdelen, een online leermodule (1) en de live bijeenkomst waar je in (digitaal) groepsverband met elkaar aan de slag gaat (2). Om mee te kunnen doen, is het van belang dat jij de online voorbereiding doet zodat jullie gezamenlijk voort kunnen bouwen op die kennis. De online leermodule neemt maximaal 1 uur van jouw tijd in beslag. Na inschrijving ontvang jij uiterlijk twee weken vooraanvang de link, zodat jij met de online leermodule aan de slag kunt in het leerportal van NOC*NSF.

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Uiterlijk een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze workshop:

  • Weet je wat de 4 inzichten zijn voor jouw rol als trainer of coach;
  • Heb je helder wat je sterke en ontwikkelbare kwaliteiten zijn;
  • Beschik je over praktische handvatten om een sociaal veilig, inspirerend en stimulerend sportklimaat te creëren;
  • Neem je veel aan kennis mee naar huis! “Als je dit jaar slechts tijd hebt voor één scholing, volg dan deze workshop. Het is dé basis voor elke trainer en coach.”

Een woordje van de docent

“Als je dit jaar slechts tijd hebt voor één scholing, volg dan deze workshop. Het is dé basis voor elke trainer en coach.”

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven