Aan de slag met BBB: Buik, billen & benen in één training!

11Jul11:0012:00Aan de slag met BBB: Buik, billen & benen in één training!11:00 - 12:00 3 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 11:00 - 12:00

Locatie

Pels Rijckenpark1, 4817HX Breda

Other Events

Details

Zin om jezelf lekker uit te dagen en goed in je vel te zitten? Check dan deze sportieve work-out.

 

Tijdens deze BBB-training ga je aan de slag met drie spiergroepen namelijk je buik, billen en benen.  Je gaat aan de hand van  verschillende trainingsmethode aan de slag met het versterken van je buik, billen en benen. Ben jij benieuwd hoe sterk jouw spiergroepen zijn en waar jij nog in kan groeien? Of wil jij eens kennis maken met BBB of MyHealth Breda? Doe dan zeker mee!

Wist je trouwens dat MyHealth Breda de GOEDKOOPSTE sportschool van Breda is? En heb je een BredaPas? Dan sport je voor slechts € 6,50 per maand!

Benodigdheden
– Sportieve kleding
– Flesje drinken
– Sportschoenen

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en zin heeft in een toffe work-out. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Ongeveer een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie! 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke workshop jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. 

Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Afmelden
Kan je helaas toch niet komen? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl  

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

3 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven