Aan de slag met de basis van Excel

28Mar19:0021:30Aan de slag met de basis van ExcelWil jij onder begeleiding aan de slag met de basis van Excel?19:00 - 21:30

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:30

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1, Lokaal HB101

Other Events

Details

Wil jij onder begeleiding aan de slag met de basis van Excel? Dan is deze gecombineerde cursus Excel iets voor jou!

Microsoft Excel is een van de meest gebruikte softwareprogramma’s ter wereld. Het is een uiterst efficiënt en makkelijk programma om mee te rekenen of overzicht mee te krijgen. Veel mensen halen er lang niet alles uit wat erin zit.  Als je deze gecombineerde basiscursus Excel volgt, komt daar verandering in!

Je leert hoe formules en functies precies werken en hoe je deze kunt toepassen. Daarnaast ga je aan de slag met de belangrijkste technieken om direct slimmer te werken met Excel en hoe je inzicht creëert met cijfers. Wil jij handig je administratie gaan bij houden, overzichten maken, lijstjes bijhouden of andere zaken goed en overzichtelijk regelen? Dan is deze training iets voor jou! Bereken niet langer alles met de hand maar gebruik Excel en creëer overzicht! Als je eenmaal weet hoe het werk, houd je tijd over.

Hoe werk het?
In deze gecombineerde cursus ga jij klassikaal aan de slag met Excel en krijg jij de mogelijkheid om vragen te stellen en onder begeleiding te oefenen.

EXCEL SOORT
In deze training gaan we aan de slag met EXCEL voor een Windows laptop/computer
Om mee te doen is het van belang om Excel 2010 of hoger te hebben, oudere versies zijn minder toereiken en raden wij af.


Lesdata
Les 1: Dinsdag 28 maart
Les 2: Dinsdag 04 april – UITVAL! KAN NIET DOOR GAAN I.V.M. OMSTANDHEDEN
NIEUW Les 2: Dinsdag 11 april
NIEUW Les 3: Dinsdag 18 april (nieuwe datum les 3)

Doelgroep
Deze training is voor vrijwilligers die aan de slag willen met de basisbeginselen van Excel. Om aan deze training mee te doen heb je geen ervaring nodig.

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de E-learning: 

  • Weet jij hoe je cijfermatige informatie kunt verzamelen, bewerken en presenteren in een voor de doelgroep inzichtelijke vorm.
  • Heb jij kennis op gedaan over hoe je data kunt invoeren en deze middelen kunt bedienen.
  • Heb jij inzicht gekregen in je hoe kennis van specifieke functies kunt toepassen.

”Na het volgen van deze workshop ontvang jij een bewijs van deelname dat jij kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Daarnaast ontvang jij een aanvullende Excel certificaat indien jij de gehele Excel cursus online heb afgerond. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ”

Een woordje van de docent

‘’ Deze gecombineerde cursus ‘Excel’ leert je stap voor stap hoe je o.a. overzicht maakt om sneller en efficiënter te kunnen werken. Vooral de praktische voorbeelden en oefeningen bieden jou een ideale voorbereiding tot het professioneel gebruik van EXCEL.’’

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven