Vol! - Workshop: werken met leer (ochtend)

24Jul10:0012:00Vol! - Workshop: werken met leer (ochtend)Let op: deze activiteit is vol. Schrijf je in voor de reservelijst.10:00 - 12:00

Tijd

(Woensdag) 10:00 - 12:00

Locatie

Kastanje zolder, Gebouw De Dobbelsteen, Doelen 36, 4813 GR Breda. Dit is aan de overkant in de Leidekkerstraat recht tegenover huisnummer. 7

Other Events

Details

Deze activiteit is vol! Wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Werk jij graag met je handen om mooie dingen te maken? Dan is dit iets voor jou!

Op woensdag 24 juli 2024 gaan de vrijwilligers van Hobbyclub Princenhage lekker met jou aan de slag. In de creatieve workshop “werken met leer” ga jij werken met je handen! Leer is een prachtig materiaal om mee te werken. Je kunt een eigen hoesje of zakje maken. Deze kun je gebruiken voor je mobiel, sleutels, make-up of als portemonneetje. Leuke voor jezelf, om als cadeau om weg te geven!

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega! Je hebt geen ervaring nodig.

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.

 

Locatie toevoeging
Let op! De workshop wordt gegeven op de eerste verdieping in de Dobbelsteen. Traplopen is hiervoor vereist, er is geen lift aanwezig.

Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven