Aan slag met BOWLS

23Aug13:3015:30Aan slag met BOWLS13:30 - 15:30 1 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 13:30 - 15:30

Locatie

Push Breda

Other Events

Details

Altijd al een keer BOWLS willen spelen? Dan is dit je kans!

 

Houd jij van bowlen of jeu de boules? Dan is moet je bowls zeker een keer geprobeerd hebben! Op dinsdag 23 augustus verzorgen de vrijwilligers van OSV Bowls een clinic in de buitenlucht, zodat jij straks van alles weet over de sport en kan ervaren hoe tof deze sport is.

Wil jij eens iets anders doen? Check dan deze clinic!

Wist je dat?

Bowls al héél lang bestaat? Deze eeuwen oude sport gaat terug tot in de tijd van de Egyptenaren, toen werd het gespeeld met kegel en stenen ballen. Nu wordt het spel gespeeld met composiet ballen en kan het zowel binnen als buiten worden gespeeld. Wist je dat de wintervariant ‘curling’ is? Deze sport is al meer bekend in Nederland!

Benodigdheden
– Sportschoenen

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in sport & bewegen. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Ongeveer een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie! 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke workshop jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. 

Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Afmelden
Kan je helaas toch niet komen? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl  

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

1 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven