Luisterboek: Aanspreken? Gewoon doen!

MarLuisterboek: Aanspreken? Gewoon doen!Voor toepasbare en praktische tips om een ander aan te spreken. Creëer een aanspreek cultuur! De hele maand (Maart) 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Maart)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Vind jij het lastig om iemand ergens op aan te spreken? En wil jij hier beter in worden? Dan is dit luisterboek iets voor jou! 

Er wordt veel gesproken over “iemand ergens op aanspreken”, maar vaak is dat lastiger dan je denkt. Privé, tijdens je werk, of binnen je vrijwilligerswerk. Er gebeurt altijd wel iets wat je niet prettig vindt. Iets waar je een mening over hebt, maar waarvan je eigenlijk niets durft te zeggen. Of je weet niet wat het goede moment is, dus doe je het maar niet. Terwijl het nodig is om te leren, een relatie goed te houden of doelen te bereiken.

Iemand ergens op aanspreken, is veel lastiger dan we denken. Het zit niet in wát we doen, het zit in hoe we erover denken. Aanspreken gaat niet alleen over kritiek geven, maar ook over kleur bekennen. Het gaat over tolerantie én grenzen stellen, over aanspreken én aanspreekbaar zijn. Wil jij hier mee over weten?? Dan neemt Gytha Heins je mee in haar boek over wat jij eraan kunt doen.

Nieuwsgierig geworden naar dit luisterboek? Schrijf je dan in, via de knop ‘Ja ik ben er bij‘.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur in de online leeromgeving: mooiwerk.leert.nl
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag dit e-book te luisteren waarvoor jij je hebt ingeschreven. Het e-book is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven