Audioboek: Brain balance

JunAudioboek: Brain balanceDe hele maand (Juni)

Tijd

De hele maand (Juni)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij het geheim voor geluk en gezondheid ontdekken?

Met dit audioboek, leer je hoe je meer uit je leven kunt halen – door de veranderingen in je hersenen!

Een goede balans in ons hoofd is belangrijk, om ons gelukkig en goed te voelen. We ontdekken en leren steeds meer over onze hersenen, oftewel: ons brein. Door de kennis die we door de jaren heen verzamelen, leren we onszelf steeds beter te begrijpen. Deze kennis kunnen we ook inzetten om de negatieve factoren te vermijden, en onszelf in plaats daarvan positief te veranderen en te verbeteren! Maar hoe?

In het audioboek ‘Brain Balance’ neemt schijfster Charlotte je mee in de 6-stappen van het Golden Grow Model. Je leert hoe je door het veranderen van je mindset en het werken aan je gezondheid een gelukkiger mens kunt worden.
In het audioboek komen de volgende onderwerpen voorbij. Zo:

• word je iedere ochtend energiek wakker en heb je zin in de dag;
• ontdek je wat je levensdoel is;
• ga je je dromen leven;
• zal je stressniveau dalen.
• stijgt je productiviteit;
• worden je zorgen minder;
• krijg je helderheid over je eigen innerlijke processen;
• zit je veel lekkerder in je vel. Letterlijk en figuurlijk.

Hoe gaat het online leren in z’n werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leer.nl Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag dit audioboek te luisteren waarvoor jij je hebt ingeschreven. Het audioboek is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven