Balans bewaren met suppen

03Sep19:0020:30Balans bewaren met suppenOntdek Breda vanaf het water. Subbent de single door!19:00 - 20:30

Tijd

(Vrijdag) 19:00 - 20:30

Locatie

Gasthuisvelden 11, 4811VX Breda

Other Events

Details

Weet jij je balans te bewaren op het water?

Zie jij regelmatig staande mensen over het water gaan? Of hoor jij regelmatig bekende praten over SUP’pen? En ben jij nieuwsgierig geworden? Of vraag jij je af of dit iets voor jou zou kunnen zijn? Dan is deze sportieve workshop iets voor jou!

Wil jij graag alle ins en outs van het suppen leren voordat je het water op gaat? Dat kan! Met de juiste houding, coördinatie en peddeltechniek ontdek je Breda op actieve wijze. Het team van Sup & Fun helpt jou er graag bij.

“Wees gewaarschuwd: suppen werkt verslavend… Durf jij het aan? Schrijf je in en doe mee!”

Startpunt: Gasthuisvelden 11 – Zwemkom, links naast het gebouw van De Teruggave. Kom via de linker zijpoort, aan de voorkant van het gebouw.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en kennis wil maken met suppen. Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in crime mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven