Barista workshop

12Jul10:0012:00Barista workshop10:00 - 12:00

Tijd

(Dinsdag) 10:00 - 12:00

Locatie

Talentenfabriek de FAAM, Liniestraat 19

Other Events

Details

Ben jij een koffie liefhebber? Heb jij altijd al eens willen leren hoe je de mooiste creaties op je koffie maakt? Dan is deze ‘Barista Workshop écht iets voor jou!

 

Koffie heb je in allerlei verschillende vormen, maten en smaken. Van een sterke espresso tot een latte en van ijskoffie tot een Chai latte. Er is voor ieder wat wils, mits je van koffie houdt! Ook kan je van (bijna) ieder bakkie een unieke gastbeleving creëren. Wil jij weten hoe?

In deze workshop kom jij meer te weten of koffie en hoe jij van iedere bakkie een mooie creatie kan maken. Zo ga jij aan de slag met diverse technieken voor een praktische beleving thuis of bij jullie vrijwilligersorganisatie.

Na de Barista workshop kan jij jouw creativiteit de loop laten en de unieke beleving creëren voor jezelf of een ander. Doe jij mee?

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda én van koffie-creaties houdt!  Tip: Neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger in crime mee! Samen meedoen is nog veel leuker.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je aan voor de reservelijst  

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst wilt, dan maken wij het gelijk in orde.
Sta jij op de reservelijst? Als er een plaatsje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven