Basiscursus: Social Media

24Mei19:0021:30Basiscursus: Social MediaKrijg tips en trick voor het gebruik van sociale media!19:00 - 21:30 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:30

Locatie

De Teruggave

Gasthuisvelden 11

Other Events

Details

Werk jij in een vrijwilligersorganisatie en moeten jullie iets meer met social media doen? Maar merk je dat dit veel moeite kost? Dan is deze cursus iets voor jou!

Tijdens de Basiscursus Social Media ga je zelf aan de slag met jouw contentkalender en krijg je tips & tricks zodat je hier in het vervolg mee verder kan. We kijken eerst naar je doelgroep, wie is dit en via welk kanaal kun je deze bereiken? Daarnaast kijken we naar het doel: waarom zou je sociale media voor jouw organisatie inzetten? Vervolgens krijg je tips over het inplannen van berichten, de opmaak en de tekst. Het wordt een interactieve cursus waardoor je naar huis gaat met een plan zodat je zelf verder kan!

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij MOOIWERK, besloot Stella om een eigen bedrijf op te richten. Met Unik Concepts helpt ze andere bedrijven met o.a. de sociale media. Daarnaast wil ze graag haar steentje bijdragen voor het maatschappelijk veld en deelt ze graag haar inzichten met vrijwilligers over het gebruik van sociale media.

Doelgroep
Vrijwilligers die graag wat meer willen weten over het gebruik van sociale media.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze workshop heb je: 

  1. Geen stress meer, maar juist meer structuur.
  2. Een duidelijke kalender zodat je vooruit kan werken.
  3. Handige tips zodat het minder tijd kost.
  4. Een duidelijker beeld van jouw doelgroep en waar je hen kan vinden.
  5. Handvaten zodat de visuele én tekstuele opmaak van je berichten passen bij je organisatie en er professioneel uitzien.

‘’ Na van deze workshop ontvang je een deelnamebewijs dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven