Basiscursus Taalvrijwilligers

24Jun18:3021:30Basiscursus TaalvrijwilligersHelp anderen met de ontwikkeling van de Nederlandse taal18:30 - 21:30 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 18:30 - 21:30

Locatie

Zomergemstraat 4, Breda

Other Events

Details

Ben jij goed in de Nederlandse taal? Heb je minimaal een MBO-opleiding niveau 4? En help je graag anderen? Zet jouw kennis dan in! In deze basistraining leer je hoe je anderen helpt bij het ontwikkelen van zijn/haar taalvaardigheid. Zo kun je bijvoorbeeld taallessen gaan geven aan anderstaligen of laaggeletterden.

Doelgroep
De training is bedoeld voor (potentiële) vrijwilligers die aan de slag willen gaan bij een organisatie die aangesloten is bij BredaTaal. Weet jij niet zeker of jouw (toekomstige) organisatie, hierbij aangesloten is? Neem dan contact op met BredaTaal, Peter van Gijsel, 06-44944503 helpt je verder!

Lesdata
Donderdag 24 juni 2021
Donderdag 01 juli 2021
Donderdag 08 juli 2021
Donderdag 15 juli 2021

Deze cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten telkens gericht op een andere vaardigheid. Deelname aan alle lesdagen is van belang, voor het krijgen van een certificaat.

Let op! 
Indien de corona-maatregelen het niet toelaten een fysieke training op locatie te verzorgen, wordt de basistraining ONLINE verzorgd via Microsoft Teams.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie, inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Tijdens deze cursus ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Bijeenkomst 1: Achtergronden en Doelgroep
  • Bijeenkomst 2: Spreekvaardigheid
  • Bijeenkomst 3: Leesvaardigheid

 

  • Bijeenkomst 4: schrijfvaardigheid

‘’ Na het volgen van de gehele basiscursus krijg jij een certificaat vanuit BredaTaal die  jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

 

Een woordje van de docent

Wij zorgen de training het liefst fysiek om de kennis zo goed mogelijk over te brengen. Indien klassikaal niet mogelijk is verzorgen wij de training graag online.

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven