Basistraining: Social Media

17Apr19:1521:45Basistraining: Social MediaWil jij meer uit je social media kanalen halen? 19:15 - 21:45 4 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 19:15 - 21:45

Locatie

Avans hogeschool, Hogeschoollaan 1

Other Events

Details

Werk jij in een vrijwilligersorganisatie en ‘moeten jullie iets meer met social media doen’? Social media is een belangrijk communicatie medium. Maar hoe gebruik je het op de juiste manier voor jouw doelgroep? Leer de basics van social media!   

Tijdens deze basiscursus ‘Social media’ neemt Eva, Hey social media, je mee in de beginselen van de socials. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je op een eenvoudige manier interessante content maakt voor jouw doelgroep. Jongeren, ouderen, mannen of vrouwen dat maakt niet uit. Tijdens deze training krijg je praktische tips en handvatten hoe jij boeiende berichten maakt voor jouw lezers.

Uiteraard begint het bij de basis van de juiste kanalen, posten op het juiste moment, de boodschap die jij wil overbrengen en hoe je dit het beste kunt uitdragen. Dat is de theoretische kant. We gaan ook aan de slag met de praktijk. Hoe maak je een story? Hoe deel je een post in je verhaal? Hoe werken hashtags? Aan het einde van deze training heb jij het sowieso in de vingers!

In deel 1 leer je de basics en in deel 2 gaan we het hebben over reels én stories. Want hoe werkt dat nu eigenlijk en hoe kun jij het inzetten om jouw doelgroep te bereiken? We gaan praktisch aan de slag. En zo ga jij naar huis met tips, tricks en ideeën die jij kunt gebruiken voor jou kanalen.

Lesdata:
Woensdagavond 17 april 2023

Doelgroep
Vrijwilligers & organisaties die graag wat meer willen weten over ze meer uit hun kanalen kunnen halen en het praktisch kunnen gebruiken.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Docent

Eva Ubben

Hey social media

Learn More

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

4 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven